Uygulama ile Aç

Disney Plus'ta yılbaşı gecesinde neler izlenebilir?

Abone Ol

Yılbaşı gününü film veya dizi izleuerek geçirmeyi seven birçok izleyici bulunuyor. Biz de bu listemizde yılbaşı günü Disney Plus'ta hangi içerikleri bulabileceğinizi derledik.

Disney Plus'ta bildiğiniz gibi yüzlerce içerik bulunuyor. Zaten herhangib bir gün bir şeyler izlemek istediğimizde karar vermekte zorlanıyoruz. Biz de yılbaşı yaklaşırken sizler için Disney Plus'ta bulunan ve yılbaşı gecesi izlenebilecek yapımları sıralayalım dedik. Disney Plus'a buradaki sayfaya giderek abone olabilirsiniz. Aylık abonelik şu anda 64,99 TL.

Gülse Birsel’le ‘Yılbaşı Gecesi’

Gülse Birsel kaleminin, Ozan Açıktan rejisi ve dev oyuncu kadrosuyla buluştuğu ‘Yılbaşı Gecesi’ 30 Aralık’ta sadece Disney+’ta! Film, pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada Yılbaşı Gecesi’nde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında aldığı tatsız haberle başlar. Birbirleriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların buluştuğu bir yılbaşı gecesinde yaşananları konu alan ve başarılı oyuncu kadrosuyla seyircinin heyecanla beklediği orijinal film ‘Yılbaşı Gecesi’ 30 Aralık’ta Disney+'ta izleyiciyle buluşacak!

Yeni yıl yaklaşırken öne çıkan yapımlar

Disney+ Orijinal Yapımlar

Filmler ve Özel Bölümler

Kısa filmler

The Simpsons Yılbaşı Özel Bölümleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
12 Yorumun Tamamını Gör