Uygulama ile Aç

GeForce NOW'a (GAME+) eklenen ve çıkacak oyunlar: Mart 2024

Bulut oyun servisi GeForce Now (GAME+) hizmetinin oyun kütüphanesine Mart ayında 22 yeni oyun ekleniyor. İşte platforma eklenecek tüm oyunlar ve daha fazlası...

Bildiğiniz gibi bulut tabanlı oyun servisleri, oyuncular için yeni bir alternatif haline geldi. Ülkemizde GAME+ adı altında sunulan GeForce Now kütüphanesi ise sürekli olarak güncellenmeye devam ediyor. Son olarak Nvidia, Mart ayında GeForce NOW'a eklenecek ve çıkacak yeni oyunları duyurdu. Üstelik bu oyunlar arasından bazıları Game Pass kütüphanesine ait.

GeForce Now (Game+) eklenecek oyunlar

Nvidia'nın yayınladığı listeye göre, Mart ayında GeForce Now'a eklenecek 20'den fazla yapım bulunuyor. Bunlar arasından en dikkat çekenlerin ise, Portal: Revolution, Alone in the Dark, Undisputed, SOUTH PARK: SNOW DAY! ve Warhammer 40,000: Boltgun olduğunu görüyoruz. Eklenecek diğer yapımlara ve platformlarına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Nvidia, artık Diablo IV , Overwatch 2 , Call of Duty HQ ve Hearthstone gibi Activision&Blizzard oyunlarının Battle.net aracılığıyla GeForce Now'da desteklendiğini duyurdu. Böylece hizmet artık Steam, Epic Games Store, Xbox PC Game Pass, Ubisoft Connect ve GOG.com dahil olmak üzere 6 farklı platforma destek sunuyor.

Ayrıca bkz.

Amazon Prime Gaming Mart 2024 oyunları: 8 oyun ücretsiz

Halihazırda 100'den fazlası ücretsiz olmak üzere 1800’den fazla oyuna destek sunan GeForce Now (GAME+) platformuna aylık 340 TL ücret ile ulaşılabiliyor. 3 ay, 6 ay ve 12 aylık Premium paketin ücretleri ise sırasıyla 800, 1.580 ve 2.880 TL. Ayrıca kısa süreliğine 3+3 ay abonelik fırsatı 800 TL'den sunuluyor



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör