Uygulama ile Aç

GeForce Now GAME+'a 12 aylık abonelik seçeneği geldi

Abone Ol

Oyuncu bilgisayarına sahip olmasanız dahi oyun oynamanızı sağlayan bulut tabanlı oyun platformu GeForce Now GAME+'a 12 aylık Premium abonelik paketi eklendi.

Nvidia’nın Türkiye’de Turkcell iş birliğiyle sunduğu bulut tabanlı oyun platformu GeForce Now GAME+ servisine 12 aylık abonelik seçeneği eklendi. Daha önce kullanıcılar en fazla 6 aylık abonelik alabiliyordu.

12 Aylık GeForce Now Premium aboneliğinin ücreti 840 TL olarak belirlenmiş, aylık 70 TL’ye denk geliyor. Bir aylık pakete göre yüzde 37 oranında fiyat avantajı sunuyor.

Ayrıca bkz.

GeForce NOW yeni çözünürlük seçeneğine kavuştu

GeForce Now, internet üzerinden akış yaparak kullanıcıların mobil cihazlarda, TV’lerde ve düşük donanımlı PC’lerde yüksek grafikli oyunlar oynayabilmesine imkan tanıyor. Oyun doğrudan internet üzerinden çalıştırıldığı için oyunu indirmeden oynayabiliyorsunuz. GeForce Now, Türkiye’deki sunucular üzerinden akış yaptığı için düşük gecikmeyle oyun deneyimi sunuyor. Dilerseniz GeForce Now’ı ücretsiz olarak da kullanabilirsiniz. Ancak ücretsiz kullanıcılar oyuna girmeden önce kuyruk bekliyor ve 30 dakikalık oynama süresine sahip oluyor.

GeForce Now fiyatları ne kadar?

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
16 Yorumun Tamamını Gör