Uygulama ile Aç

İlk oyunuyla büyük övgüler alan Hades'in devam oyunu Türkçe gelebilir

Abone Ol

Geçtiğimiz yıllarda ilk oyunu çıkan ve oyunculardan büyük övgüler toplayan Hades isimli oyunun ikincisinden güzel haber geldi. Oyun, Türkçe dil desteği ile çıkış yapabilir.

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Supergiant Games'in yaptığı Hades'in devam oyunu bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Şimdi de oyundan bizler için güzel bir haber geldi.

Hades 2 Türkçe Olabilir

Geçtiğimiz saatlerde oyunun geliştiricisi olan Supergiant Games, resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve çeşitli diller için tercüman arayışında olduklarını açıkladılar. Bu diller arasında ise Türkçe de mevcut. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.

Ayrıca bkz.

PS5'i dik konumda kullananlar dikkat: Konsolunuz bozulabilir

Hades'in ilk oyunu Türkçe dil desteğine sahip değildi ancak yine de ülkemizde güzel bir satış başarısına ulaştığı tahmin edebiliriz. Çok fazla metin odaklı bir oyun olmasa da arka planda güzel bir hikayesi bulunuyordu. Bu yüzden ikinci oyunda Türkçe dil desteği görmek güzel olacaktır. Umuyoruz ki Supergiant Games bu arayışından vazgeçmez ve oyunu Türkçe olarak görebiliriz. Eğer bu süreçte geliştirici ekibe destek olmak istiyorasnız Hades 2'nin Steam sayfası üzerinden oyunu istek listenize eklemeyi unutmayın.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör