Anlık Bildirim

Dünyanın en pahalı oyunu değişti: İşte 2 milyon dolarlık fiyatı ile dünyanın en pahalı oyunu

Geçtiğimiz ay 1.560.000 dolarlık fiyatı ile dünyanın en pahalı oyunu unvanını alan Super Mario 64, bu unvanı kaybetti. Şimdi 2 milyon dolarlık fiyatı ile liderlik Super Mario Bros.'un oldu.

2 milyon dolara satılan Super Mario dünyanın en pahalı oyunu oldu Tam Boyutta Gör

Özellikle oyun dünyasında son birkaç aydır koleksiyon ürünlerinin bir hayli yüksek ücretlere satıldığını görebiliyoruz. Son 2 ay içerisinde üçüncü kez dünyanın en pahalı oyunu unvanının sahibi değişti. Bu sefer de birinci sıraya Super Mario Bros. (NES) geçti.

Super Mario Bros, 2 Milyon Dolar

Geçtiğimiz günlerde koleksiyon sitesi olan Rally üzerinden NES oyunu olan 1985 yapımı Super Mario Bros.'un mühürlü bir kopyası satıldı. Oyunun fiyatı ise 2 milyon dolardı. Bu fiyat da geçtiğimiz ay Super Mario 64'ün kırdığı 1.5 milyon dolarlık rekoru geride bıraktı.

Koleksiyon ürünlerinin son 18 ayda fiyatlarının 20 kattan fazla arttığı de belirtildi. Sadece birkaç ay önce The Legend Zelda'nın çok nadir bulunan fiziksel bir kopyası 870.000 dolara satılmıştı. Ondan önce de rekor Super Mario Bros'un NES konsolları için çıkan oyununa aitti. O da 660.000 dolarlık bir fiyata sahipti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim