Uygulama ile Aç

IKEA güneş enerjili ve çok fonksiyonel lambalarını duyurdu

Abone Ol

IKEA SAMMANLANKAD adındaki yeni güneş enerjili lamba istenirse USB üzerinden de şarj olabiliyor. Ayrıca taşınabiliyor ve mobil telefonlarınızı şarj edebiliyor.

Yavaş yavaş küresel ısınma ve iklim değişiklikleri Dünya gündemini meşgul etmeye başladı. Bu konuda alternatif enerji kaynaklarına yoğun bir ilgi var ve IKEA da buna dikkat çekmek için Little Sun ile iş birliği yapıyor.

IKEA SAMMANLANKAD solar lambalar

Little Sun alternatif enerji çözümleri üreten bir sivil toplum kuruluşu. IKEA ile geliştirdiği SAMMANLANKAD lamba modeli hem taşınabilir hem de güneş enerjili bataryası sayesinde kendini şarj edebiliyor.

Ayrıca bkz.

IKEA suya dayanıklı Bluetooth hoparlör çıkardı

SAMMANLANKAD lamba modeli Güneş yörüngesinde dönen Dünyadan esinlenmiş. Metal yörüngelerin ortasında Güneşi temsil eden ışık kaynağı konumlanıyor. İster masa ister tavan lambası şeklinde iki versiyon mevcut.

Işık kaynağını yerinden çıkararak yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Şarj edilebilir piller sayesinde USB üzerinden şarj olabiliyor ya da güneş panellerini kullanıyor. Ayrıca mobil telefonlarınızı da şarj edebiliyor. Firma ışık gücünün yüksek olduğunu belirtiyor. IKEA SAMMANLANKAD ay sonuna doğru piyasada olacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör