Uygulama ile Aç

iQOO U5e tanıtıldı: 5G desteği, 6.51 inç ekran, 5.000 mAh pil

Abone Ol

iQOO yeni bir orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürdü. iQOO U5e adı altında pazara giriş yapan cihaz, markanın 5G destekli en ucuz akıllı telefonu oldu.

Vivo'nun sahip olduğu iQOO markası yeni bir orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürdü. iQOO U5e olarak adlandırılan model, üreticinin 5G bağlantısını destekleyen en ucuz cihazı olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy S23 güncellenmiş ön kamera ile gelebilir

Akıllı telefon HD+ çözünürlükte 6.51 inçlik bir LCD ekrana sahip. Damla çentikte yer alan selfie kamerasının çözünürlüğü ise 8 megapiksel. Arka panelde 13 + 2 megapiksel sensörden oluşan çift kamera sistemi mevcut.

Dimensity 700 ile güçlendirildi

iQOO U5e gücünü 5G modem içeren sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 700 yonga setinden alıyor. Buna 4 veya 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Cihazda 18 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pile yer verilmiş durumda.

Akıllı telefon kutudan Android 12 tabanlı OriginOS Ocean yüklü şekilde çıkıyor. Diğer özelliklerini kulaklık girişi, yana yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ve USB Type-C bağlantı noktası olarak sıralayabiliriz.

iQOO U5e Özellikleri:

iQOO U5e Fiyatı:



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş