Uygulama ile Aç

MWC'de ilginç olay: Kendi akıllı telefonunun çakmasıyla karşılaştı

Abone Ol

Mobil Dünya Kongresinde şeffaf arka panelli Nothing Phone (1)'in tasarımını kopyalayan bir cihaz görücüye çıktı. Daha da enteresan olanı akıllı telefonun Nothing'in kurucusu tarafından fark edilmesi.

Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde geçen yılki Nothing Phone (1)'in tasarımını kopyalayan bir cihaz sergilendi. Unihertz şirketinin görücüye çıkardığı Luna isimli akıllı telefon, şeffaf arka paneli ve LED aydınlatma şeritleriyle esinlenmenin de ötesine geçiyor.

Ayrıca bkz.

Galaxy Watch 6, kavisli ekranla geliyor: Pixel Watch'a benzeyecek

Daha da ilginç olanı klon modelin fuarda Nothing'in kurucusu Carl Pei tarafından fark edilmesi. Deneyimli yönetici sol elinde kendi Nothing Phone (1) akıllı telefonlarını, sağ elinde ise fuarda denk geldiği kopya Unihertz Luna'yı tuttuğu bir fotoğraf paylaştı.

Teknik özellikleri kopyalayamamışlar

Unihertz Luna tasarım haricinde Nothing Phone (1) ile başka bir benzerlik taşımıyor. Akıllı telefonda 6.81 inç ekran, MediaTek Helio G99 işlemci, 8 GB RAM, 256 GB depolama alanı, 5.000 mAh pil, 18W şarj, 108 megapiksel ana sensörlü üçlü kamera ve kulaklık girişi mevcut.

Ne yazık ki şirket MWC 2023'te akıllı telefonun kesin çıkış tarihine ilişkin ayrıntıları paylaşmadı. Bir Unihertz sözcüsü Luna'nın Mart ayında piyasaya sürüleceğini ve fiyatının 300 doları geçmeyeceğini söyledi. Buna karşın Nothing Phone (1)'in 469 euro başlangıç fiyatı ile çıkış yaptığını hatırlatalım.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör