Uygulama ile Aç

Norveçli Tesla sahipleri açlık grevine başlıyor: İşte şikayet listesi

Abone Ol

Norveçli bir grup Tesla sahibi araçlarında yaşadıkları kalite sorunları nedeniyle açlık grevine başlamaya hazırlanıyor. İşte şirketin elektrikli otomobillerinde görülen can sıkıcı sorunlar.

Norveçli bir grup Tesla elektrikli otomobil sahibi açlık grevine başlamaya hazırlanıyor. Böylesine radikal bir adım atmayı düşünmelerinin nedeni ise elektrikli otomobillerinin sık sık arızalanması. Farklı modellere sahip 17 Tesla sahibi Elon Musk'a seslerini duyurmak istiyor.

Ayrıca bkz.

Tesla, otopilot sistemini karalayan videoları kaldırtıyor

Protesto için son derece uygun bir zaman seçildi. Tesla sahipleri, Elon Musk'ın Offshore Northern Seas 2022 enerji konferansında konuşmak için Norveç'e gelmesini bekledi. Konferansın başladığı gün 17 Tesla otomobil "HELP" (yardım) kelimesini oluşturacak şekilde yanyana dizildi.

Kişi başına en fazla Tesla'ya sahip ülke

Protestocular yaptıkları açıklamada Norveç'in kişi başına en fazla kayıtlı Tesla'ya sahip ülke olduğunu belirttiler. Bununla birlikte elektrikli otomobillerindeki sorunlar nedeniyle sürekli olarak servis merkezlerini ziyaret etmek zorunda kalmaktan yakındılar.

Norveçlilerin Tesla otomobillerinde karşılaştıkları sorunlardan oluşan uzunca liste şu şekilde:

Söz konusu sorunlardan muzdarip Tesla sahipleri Elon Musk'tan otomobillerin kalitesini artırmasını talep ediyor. Protestocular Musk'ın bu şikayetlerden haberdar olması halinde durumu çözeceği inancında. Bakalım yardım çığlıkları karşılık bulacak mı?

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
55 Yorumun Tamamını Gör