Anlık Bildirim

Elektrikli BMW iX Türkiye fiyatı ve özellikleri

Kasım ayı itibariyle BMW showroom'larında yerini alan elektrikli iX, iki farklı tasarım paketiyle tercih edilebiliyor. BMW iX Türkiye fiyatı ve özellikleri haberimizde:

Elektrikli BMW iX Türkiye fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

BMW'nin geçtiğimiz yıl tanıtılan elektrikli SUV modeli iX, kasım ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunuldu. Böylece Alman markanın ülkemizdeki elektrikli modellerine bir yenisi eklenmiş oldu. Özellikle tasarımıyla çok konuşulan BMW iX Türkiye fiyatı 1.799.900 TL'den başlıyor.

Elektrikli BMW iX, Türkiye'de xDrive 40 versiyonuyla satışa sunuldu. Tasarım paketi olarak da First Edition Essence veya First Edition Sport tercih edilebiliyor.

BMW iX özellikleriyle neler sunuyor?

Yeni BMW iX xDrive40’ın ön ve arka akslarında yer alan elektrik motorları 326 beygir güç ve 630 Nm tork üretebiliyor. Otomobilin 0’dan 100 km/s hıza ulaşması 6,1 saniye sürüyor. 71 kWsa net batarya kapasitesine sahip olan elektrikli SUV'un sürüş menzili de WLTP normlarına göre 425 kilometre.

Elektrikli BMW iX Türkiye fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

150 kW'a kadar hızlı şarj desteği sayesinde yeni BMW iX xDrive40'ı ev dışı hızlı şarj istasyonlarında %10'dan %80 doluluk seviyesine çıkarmak yarım saat sürüyor. Evde ise BMW Wallbox’ı kullanarak yeni BMW iX xDrive40'ı 11 kW'a kadar şarj etmek ve %100 doluluk seviyesine 8 saatten kısa sürede ulaştırmak mümkün.

Yeni BMW iX xDrive40'ın standart donanımları arasında BMW Laserlight Farlar, 4 bölgeli otomatik klima, Sky Lounge Panorama Cam Tavan, BMW Live Cockpit Professional, Akıllı Telefon Arayüzü, Kablosuz Şarj/Bağlantı Sistemi, Clear&Bold iç mekân uygulamaları, Çok Fonksiyonlu Ön Koltuklar, Park Asistanı Plus, Sürüş Asistanı Professional ve BMW Iconic Sounds Electric gibi donanımlar mevcut.

Elektrikli SUV'un şimdilik yalnızca xDrive40 versiyonu mevcut. Yapılan açıklamaya göre, xDrive50 versiyonu 2022 yılı içerisinde satışa sunulacak.

Yeni BMW iX (xDrive40) Türkiye fiyat listesi

Versiyon Tasarım Paketi Fiyat
Yeni BMW iX xDrive40 First Edition Essence 1.799.900 TL
Yeni BMW iX xDrive40 First Edition Sport 1.812.300 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
46453 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, elektrikli araçlar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim