Uygulama ile Aç

Samsung'un yeni katlanabilir telefonları BOE üretimi ekranlarla donatılabilir

Abone Ol

Samsung bir sonraki Galaxy Z serisi katlanabilir telefonları için tedarik zincirine rakip ekran üreticilerinden birini ekleyebilir. Şirketin BOE ile görüştüğü bildiriliyor.

Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonları genellikle kendi ürettiği ekran panelleriyle donatılıyor. Ancak Güney Koreli teknoloji devi yakında diğer üreticilerle de iş birliği yapabilir. Çin basınında bu konuyla ilgili bazı önemli detaylar yer aldı.

Ayrıca bkz.

Küresel TV pazarının lideri 17 yıldır değişmedi

Aktarılan bilgilere göre Samsung Electronics şu anda Galaxy akıllı telefonlarına ekran tedarik etmek için BOE ile görüşmelerde bulunuyor. Katlanabilir ekranlı premium modellerden bahsediyoruz. Şirket yakında rakiplerinden birini tedarik zincirine dahil edebilir.

BOE, Apple için de ekran üretiyor

Samsung ve BOE'nin teknolojinin hassas noktalarını, panel özelliklerini ve kalite kontrol koşullarını tartıştıkları bildiriliyor. BOE'nin katlanabilir AMOLED ekranlarını Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 modellerinde görebiliriz.

Çin merkezli BOE dünyanın önde gelen ekran üreticileri arasında yer alıyor. Şirketin hali hazırda Apple cihazlar için de ekran tedarik ettiğini belirtelim. Samsung'un Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 modellerini bu yılın üçüncü çeyreğinde tanıtması bekleniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör