Anlık Bildirim

Küresel TV pazarının lideri değişmedi: 17 yıldır süren başarı

Samsung Newsroom’dan yapılan resmî açıklamaya göre, Samsung 17 yıldır üst üste küresel TV pazarına liderlik ediyor. TV pazarının rekabetçi olduğu düşünüldüğünde bu, büyük bir başarı.
samsung 17 yıldır üst üste en iyi tv markası Tam Boyutta Gör
Samsung, 2006 yılında ilk kez dünyanın en büyük TV markası seçilmişti. Şirket, o günden bu yana sıralamadaki yerini korumayı başardı.

Pazar araştırma şirketi Omdia’nın sağladığı verilere göre, Samsung küresel TV pazarı gelirlerinde %29.7’lik bir paya sahip. Şirket, geçtiğimiz yıl 10 milyona yakın QLED TV (Neo QLED modelleri dahil) satarak premium TV segmentinde lider oldu. QLED TV’lerin çıkmasından bu yana şirketin 35 milyondan fazla QLED TV satışı gerçekleştirdiği kaydedildi.

Samsung, geçen yıl 75 inç üstü TV segmentinde birçok rakibini geride bırakmayı başardı. 2500 dolar ve üzeri fiyatlandırılan Premium TV’ler özelinde Samsung’un TV pazar payı %48.6. Bu, ikinciden altıncı sıraya kadar sıralanan TV markalarının toplam satışından fazla.

Samsung, bu kadar uzun süre televizyon pazarında lider olmalarını müşteri odaklı yaklaşım ve yeni teknolojilerine bağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11629 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Teknoloji Haberleri ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim