Anlık Bildirim

Samsung'un yeni katlanabilir telefonlarının satış rakamları düşük

Samsung'un bu yıl piyasaya sürdüğü yeni katlanabilir telefonların satış rakamları ortaya çıktı. Yayınlanan veriler Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'in bir önceki serinin gerisinde kaldığını gösteriyor.
Samsung'un yeni katlanabilir telefonlarının satış rakamları düşük Tam Boyutta Gör
Samsung'un son çıkardığı katlanabilir telefonlar, önceki modellere kıyasla daha az ilgi gördü. Güney Koreli şirket hakkında güvenilir bilgiler paylaşan Ice Universe, Samsung'un amiral gemisi telefonlarının satış rakamlarını paylaştı. Ortaya çıkan sonuçlar oldukça şaşırtıcı.

Sekiz aylık bir süre zarfında Galaxy S23 serisinden toplamda 22.89 milyon cihaz satıldı. En çok satan model 10.69 milyon adet ile Galaxy S23 Ultra olurken, onu 8.09 milyon adetle Galaxy S23 takip etti. Serinin en az satan modelinin ise 4.11 milyon adet ile Galaxy S23+ olduğunu belirtelim.

Samsung'un yeni katlanabilir telefonlarının satış rakamları düşük Tam Boyutta Gör

Katlanabilir telefon satışları geride

Galaxy S23 serisi, satış açısından önceki Galaxy S22 serisie kıyasla yüzde 22 daha iyi bir performans gösterdi. Ancak aynı şeyi şirketin yeni katlanabilir telefonları için söyleyemiyoruz. Zira yayınlanan veriler bu cihazlar için durumun pek de iç açıcı olmadığını ortaya koyuyor.

İki aylık dönemde Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 modelleri toplamda 3.51 milyon adet sattı. Geçen yıl piyasaya sürülen Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4'te bu rakam 3.63 milyon seviyesindeydi. Model dağılımı açısından Z Flip 5 hala daha fazla tercih ediliyor. Z Fold 5'ten 1.25 milyon cihaz satılırken, Z Flip 5 tam 2.26 milyon satış rakamına ulaştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4265 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, satış ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim