Uygulama ile Aç

Xiaomi Mi Band 7 Pro'nun tanıtım tarihi açıklandı: İşte tasarımı ve olası farklılıkları

Abone Ol

Xiaomi giyilebilir cihaz ailesini yeni bir modelle genişletecek. Çinli şirket bileklikten çok akıllı saati andıran Mi Band 7 Pro'yu 4 Temmuz'da Xiaomi 12S serisiyle birlikte tanıtacağını duyurdu.

Xiaomi Mi Band 7'nin piyasaya sürülmesinin ardından akıllı bilekliğin Pro versiyonu hakkında söylentiler ortaya çıkmıştı. İlk etapta pek inandırıcı gelmeyen bu bilgi sonunda şirket tarafından doğrulandı. Çinli üretici Mi Band 7 Pro'yu 4 Temmuz'da Xiaomi 12S serisi akıllı telefonlarla birlikte tanıtacağını duyurdu.

Xiaomi'nin resmi Weibo hesabında akıllı bilekliğin kısa bir videosu yayınlandı. Aynı zamanda cihazın yüksek kaliteli görüntüleri internete sızdırıldı. Xiaomi Mi Band 7 Pro, standart modelin sunduğu özelliklere ek olarak bir dizi iyileştirme içerecek. Özellikle GPS alıcısı ve daha yüksek kapasiteli bir pilden (muhtemelen 200 mAh) bahsediliyor.

Bileklikten çok akıllı saate benziyor

Yayınlanan görüntülere baktığımızda akıllı bilekliğin daha büyük dikdörtgen bir ekana sahip olduğunu görüyoruz. Daha çok akıllı saati andıran Xiaomi Mi Band 7 için tokalı kayış ve metal gövde detayları da dikkat çekiyor. Arayüz tasarımının yeni ekrana göre uyarlanacağı da gelen haberler arasında.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
7 Yorumun Tamamını Gör