Uygulama ile Aç

YouTube Music, şarkı ve albüm jeneriği sunmaya başladı

Müzik dinleme platformu YouTube Music, şarkı jeneriği özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Bu özellik sayesinde şarkının söyleyeni ve yazarı gibi bazı özellikleri görüntüleyebileceksiniz.

Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, rakiplerini geçmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, biraz geç kalınmış bir özellik olan şarkı ve albüm jeneriğini kullanıma sunmaya başladı.

Ayrıca bkz.

Oppo Enco Free 3, 21 Mart'ta piyasaya sürülecek

Artık şarkı jeneriklerini göster bölümünden şarkı bilgilerine ulaşılabilecek

Bir Reddit kullanıcısının paylaştığı ekran görüntülerine göre YouTube Music, şarkı jeneriği özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Bu özelliğe ulaşmak için önce dinlediğiniz şarkıdaki üç noktaya basmalısınız. Daha sonra şarkı jeneriğine bak seçeneğine basarak şarkının söyleyenine, yazarına, yapımcısına ve  müzik meta verilerinin nereden geldiğine ulaşabilirsiniz. 

Şimdilik sınırlı bölgelerde erişime sunulan özellik ülkemize henüz gelmedi. Ancak yakın bir zamanda yayınlanacak bir güncelleme ile özelliğin geniş çapta kullanıma sunulması bekleniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
7 Yorumun Tamamını Gör