Anlık Bildirim

Bambu fiber diyaframa sahip dünyanın ilk kulaklığı: Oppo Enco Free 3

Bambu fiber diyaframa sahip dünyanın ilk kulaklığı olacak Oppo Enco Free 3, 21 Mart'ta piyasaya sürülecek. İşte yeşil ve beyaz olmak üzere iki farklı seçeneğe sahip olması beklenen cihazın detayları:
Oppo Enco Free 3, 21 Mart'ta piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör
Oppo, 21 Mart'ta Çin'de gerçekleşecek etkinlikte en yeni ürünlerini tanıtacak. Bu ürünler arasında Oppo Find X6 serisi, Oppo Pad 2 ve Oppo Enco Free 3 yer almakta. Oppo Enco Free 3'ün tanıtım görsellerini yayınlayan şirket, kulaklığın bambu fiber diyaframa sahip dünyanın ilk kulaklığı olacağını söyledi.

İşte Oppo Enco Free 3'ün beklenen özellikleri:

21 Mart'ta piyasaya sürülecek Oppo Enco Free 3 kablosuz kulaklığın yeşil ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olması bekleniyor. 49dB'ye kadar frekansları kapsayabilen Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ile donatılmış olarak gelecek kulaklığın kulakiçi çıkışı, şirketin iddialarına göre dünyanın böyle bir birime sahip ilk TWS kulaklıkları yapan bir bambu fiber diyafram ses ünitesi tarafından sağlanacak.

Herhangi bir ses çıkış sisteminde, sesi üreten kısım diyaframdır. Oppo'nun yeni bambu fiber diyafram teknolojisi ise bambu liflerinden yapılmış bir ses ekipmanı olabilir. Ancak şirket, bu teknolojinin detaylarını henüz açıklamadı.

Oppo Enco Free 3, 21 Mart'ta piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör
Şirket tarafından ortaya çıkarılan pazarlama görselleri, yaklaşmakta olan TWS kulaklıklarının saplı bir tasarıma sahip olduğunu ve sol ve sağ kulaklıkları işaretlemek için bir L ve R sembolüne sahip olduğunu gösteriyor. Son olarak şarj kutusunun yarı saydam bir üst panel ile oval bir tasarıma sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim