Anlık Bildirim

YouTube Music, şarkı ve albüm jeneriği sunmaya başladı

Müzik dinleme platformu YouTube Music, şarkı jeneriği özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Bu özellik sayesinde şarkının söyleyeni ve yazarı gibi bazı özellikleri görüntüleyebileceksiniz.
YouTube Music, şarkı ve albüm jeneriği sunmaya başladı Tam Boyutta Gör
Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, rakiplerini geçmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, biraz geç kalınmış bir özellik olan şarkı ve albüm jeneriğini kullanıma sunmaya başladı.

Artık şarkı jeneriklerini göster bölümünden şarkı bilgilerine ulaşılabilecek

YouTube Music, şarkı ve albüm jeneriği sunmaya başladı Tam Boyutta Gör
Bir Reddit kullanıcısının paylaştığı ekran görüntülerine göre YouTube Music, şarkı jeneriği özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Bu özelliğe ulaşmak için önce dinlediğiniz şarkıdaki üç noktaya basmalısınız. Daha sonra şarkı jeneriğine bak seçeneğine basarak şarkının söyleyenine, yazarına, yapımcısına ve  müzik meta verilerinin nereden geldiğine ulaşabilirsiniz. 

Şimdilik sınırlı bölgelerde erişime sunulan özellik ülkemize henüz gelmedi. Ancak yakın bir zamanda yayınlanacak bir güncelleme ile özelliğin geniş çapta kullanıma sunulması bekleniyor.

Kaynakça https://9to5google.com/2023/03/16/youtube-music-song-credits/ https://old.reddit.com/r/YoutubeMusic/comments/11spku1/song_credits_finally_here_appeared_today_for_me/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim