Anlık Bildirim

Colorful özel tasarımlı yeni bir GeForce 9600GT hazırladı

Colorful özel tasarımlı yeni bir GeForce 9600GT hazırladı

Uzakdoğulu ekran kartı üreticilerinden Colorful, özel tasarımlı yeni bir GeForce 9600GT modelini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Firmanın GF9600GT 1GM DDR3 R10 1F kod adını verdiği ekran kartı, tasarım özellikleri ve özel soğutucusu ile Nvidia'nın referans tasarımlı GeForce 9600GT modelinden ayrılıyor.

Colorful'un çift slot tasarıma sahip olan yeni modeli, 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 64x paralel işlem birimine sahip. Kullandığı özel soğutucusu sayesinde standart tasarım GeForce 9600GT modeline kıyasla daha serin ve sessiz çalıştığı ifade edilen kartın çalışma hızları konusunda şimdilik hernangi bir açıklama yapılmadığını da belirtelim.

1.0ns'lik GDDR3 bellek yongalarının kullanıldığı ekran kartı, PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. 6-pin'li ek güç girişiyle gelen kart, PhysX ve CUDA gibi Nvidia teknolojilerine de destek verirken DVI ve VGA'ya ek olarak HDMI konnektörüyle de dikkat çekiyor.

Kırmızı renkli baskılı devre üzerine inşa edilen GeForce 9600GT tabanlı yeni modelin önümüzdeki haftalarda satışa sunulması beklenirken fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Colorful özel tasarımlı yeni bir GeForce 9600GT hazırladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9558 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vga, Ekran Kartı ve
2 etiket daha grafik kartı geforce
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim