iOS 12 işletim sistemin tanıtılacağı WWDC 2018 (Dünya Geliştiriciler Konferansı) 4 - 8 Haziran tarihlerinde San Jose'daki McEnery Convention Center'da düzenlenecek. Apple'ın WWDC 2018 etkinliğinde iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 ve tvOS 12 işletim sistemlerinin yanı sıra iPhone SE 2, Face ID teknolojili yeni iPad ve donanım tarafı güncellenen MacBook Pro modellerini de tanıtması bekleniyor.
Geçtiğimiz yıl düzenlenen WWDC 2017 etkinliğinde iOS 11 işletim sistemi ile birlikte ARKit özelliğini kullanıma sunan Apple'ın bu yılki etkinlikte ARKit 2.0 özelliğini kullanıma sunacağı söyleniyor. Tüm bunların yanı sıra uygulama geliştiricileri de Apple ekosistemi için geliştirdikleri en son oyun ve uygulamalarla sahnede olacak.
4 - 8 Haziran tarihlerinde 29.su düzenlenecek olan WWDC 2018 etkinliğine dair bilinenler şimdilik bu kadar. Yazılım odaklı etkinlikle ilgili yeni bilgiler geldikçe içeriğimizi güncelleyeceğiz.
https://www.apple.com/newsroom/2018/03/apples-worldwide-developers-conference-kicks-off-june-4-in-san-jose/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Yetti şu rengarenk tema takıntınız, biraz şu skemorfik ios 6 öncesi tasarımdan esintiler getirin, yeter darlandık.
2013 ten 2018 e 5 senedir ekran aynı ekran, yeter.
Biraz ciddiyet, biraz uğraş, yeni yetmeler bilmez, ios 7 den öncesini, ne müthiş bi tasarım uyumuydu, her uygulamada, her anlamda.
Kilit sesini hatırlayan var mı hala buralarda?
Bu işlerin eski tadı kalmadı, artık telefon almıyoruz, telefon kiralıyoruz, apple ya da marka farketmez, ne kadar isterse o kadar kullanabiliyoruz.
2008'den beri bu ekosistemi tanıyorum, bu ekosistem pratiklik, hız, hoş görünüm üzerine kuruluydu, şimdi instagram snapchat, fotoğraf filtreleri ve saçma sapan AR kedisuratlar üzerine kurulu.
Steve jobs mezarında ters döndü. gidin bakın.
İşlemciler aşırı güçlendi, kameralar iyi işler çıkarıyoe, bataryalar “ özellikle plus modellerde “ iyi gelişme sağladı.
Fakat şu ios 6 lı ip5 in hızına ve fotoğraf kalitesine yaklaşamadılar arkadaşım.
Kim ne derse desin, üreticilerin cihazları bilerek yavaşlattığına ve kamera kalitesini düşürdüğüne gerçekten inanıyorum. 7+ için portre modunda bir değişiklik seçemesem bile normal fotoğraf modunda “ özellikle düşük ışıkta “ kalitenin düştüğüne inanıyorum.
Testi ise çok basit. Fotoğraflarınızdan en iyi görünen bir tanesini bilgisayarınıza atın. Golden Master sürümü yayınlandıktan sonra benzer bir fotoğraf daha çekin. Özellikle yakınlaşmada kalite farkını hissedeceksiniz.
Galaxy S5 ile ilk çektiğim fotoğraf ile son çektiğim fotoğrafa bakıyorum bariz düşüş var “ ki telefon 2 yıldır kutusunda yatıyor “