Anlık Bildirim

Mobee 7" Nett Tablet Türkiyede!!!

Tablet pazarında yeni bir soluk

MOBEE NETT TABLET 7”

Netbook alanında rekabetçi ve yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Mobee, tablet pazarına da girdi.
Tablet kategorisine yeni bir soluk getiren Mobee Nett Tablet 7",
KDV dahil 199 $’lık fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

Kalitesi ve satış sonrası hizmetleriyle kullanıcılara mükemmel mobil teknoloji deneyimi yaşatmayı ilke edinen Mobee, geliştirdiği yeni ürünle tablet pazarına da adım attı. Son teknoloji ürünü Mobee Nett Tablet 7”, bir tabletten beklenebilecek tüm özellikleri kullanıcılara sunuyor. Üstelik herkesin satın alabileceği bir fiyat bandında.

Mobee Nett Tablet, 7 inç boyutunda ve 800x480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik parlak LED ekranıyla tablet kategorisine yeni bir soluk getiriyor. 0.6 kg ağırlığında tasarlanan tablet, parlak piyano siyahı rengiyle de dikkat çekiyor.

Cihaz, işletim sistemi olarak Android 2.0 sürümünü kullanıyor. 256 MB RAM’e sahip Mobee Nett Tablet ile zengin market uygulamalarından, değişik oyunlardan ve aplikasyonlardan (İBB trafik, Facebook vs. gibi) yararlanmak mümkün.  Mobee Nett Tablet’inize hayatınıza renk katacak birçok uygulama indirebilirsiniz. Google web tarayıcı, saat, takvim, RRS okuyucu, hesap makinesi, G-mail, Excel, Word Powerpoint görüntüleyici ve oluşturucu, pdf görüntüleyici, e-posta, dosya yöneticisi, Google haritalar, MSN, e-kitap okuyucusu, Magic Albüm, müzik, fotoğraf, video, Youtube, Skype uygulamaları kurulu gelirken, Application Market’ten birbirinden eğlenceli uygulamalardan indirebilirsiniz. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için ibb trafik uygulaması, Facebook, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar indirebilirsiniz. Bazı uygulamaları web tarayıcıda araştırıp bularak da indirebilirsiniz.  Android 2.0 için 10.000’den fazla eğlenceli uygulama mevcut ve her geçen gün yeni uygulamalar çıkıyor!

Mobee Nett Tablet teknik özellikleriyle konforlu ve eğlenceli kullanım sağlıyor. 400 MHz ARM işlemci kullanan Nett, 2 GB dahili depolama alanının yanında 4 GB’lık mini SD kart hediyesi ile kullanıcıya ulaşıyor. 2 adet hoparlör, kulaklık girişi, kulaklık ve dahili mikrofon bulunan cihaz, Wi-Fi özelliği ve dahili kamerası ile internette görüntülü konuşma yapmayı sağlıyor. Dönüştürücü ile birlikte Ethernet ve 2 adet USB girişi de bulunuyor.

G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 3 saate kadar kullanım süresi ile mobil bilgisayar kullanımını konforlu hale getiriyor. Çeşitli oyunlar ve pratik uygulamaların dışında, MP3 dinleyip video izleyebilir, internetten gazete, e-kitap okuyabilir, resimlerinizi organize edip her an görüntüleyebilirsiniz. Profesyoneller için 7” ekranlı tablette e-posta okumak ve web tarayıcıda gezinmek artık çok daha eğlenceli.

Mobee Nett Tablet 7"; piyasadaki benzerlerine oranla daha uygun olan, KDV dahil 199 $’lık fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için www.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim