Yazıda Xbox'un iç yapısı(kullanılan Intel anakart, Nvidai grafik kartı, 3D ses kartı vs.), Network yapısı(Halo gibi oyunlar network ağında 4 oyuncuya müsaade ediyor), Xbox üzerinden olası internet bağlantısı(Microsoft bu yaz Xbox için online serverlar açacağını duyurmuştu), Xbox kontrolleri, opsiyonel Xbox ürünleri ve birkaç Xbox oyunun incelemesini yapılmış. Ayrıca bir Ubisoft yetkilisi ile ropörtaj da yapılmış, PC ve Xbox için oyun hazırlamanın farkları ve Xbox SDK araçları hakkında konuşulmuş.
Bu güzel yazıya buradan ulaşabilirsiniz. Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:



20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.