Anlık Bildirim

Yüksek Kaliteli Samsung QX Serisi Notebooklar Rakipsiz Performans ve Taşınabilirlik ile Şık Tasarımı Birlikte Sunuyor

Dizüstü bilgisayarlarda yüksek performans sağlayan Intel Quad-Core i5 işlemcinin yerleştirildiği gövde uçak kanadını andıran aerodinamik tasarımıyla taşınabilirlikten ödün vermeden güçlü bir bilgisayar deneyimi sunuyor.

Tüketici elektroniğinin lider isimlerinden Samsung Electronics Co.Ltd. tüm yaşam tarzlarına uygun ürünlerin bulunduğu geniş portföyündeki yüksek kaliteli modeller olan QX serisi dizüstü bilgisayarların lansmanını Berlin'deki IFA 2010 Fuarı'nda gerçekleştirdi. Sınıfının en iyisi olan, yüksek performans ve rahat taşınabilirlik sağlamak için en kaliteli malzemeden ustalıkla üretilen dizüstü bilgisayarlar üç farklı ekran boyutuyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor ? 13,3" (QX310), 14" (QX410) ve 15,6" (QX510). Günümüzün profesyonelleri, yüksek performans arayışlarına karşılık veren bu notebookların aynı zamanda etkileyici özellikleriyle tasarımdan ödün vermeyen cazibesine kapılacaklardır.

IFA 2010'da konuşma gerçekleştiren Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Bilişim Teknolojisi Çözümleri Bölümü Başkanı Seongwoo Nam; “QX serisi Samsung'un bilgisayar biriminin başyapıtıdır. QX serisi üst düzey tasarım, güçlü performans ve en yeni mültimedya ve iletişim özelliklerini bir araya getirmektedir. QX serisinin piyasaya sürülmesi ile geniş dizüstü bilgisayar yelpazesinde özgür seçim imkanı sunabileceğiz." dedi.

Güçlü Performans

En son teknolojiyi ve sınırsız özelliği bir araya getiren QX serisi, çalışırken ya da oyun oynarken dizüstü bilgisayar deneyiminin doruklarına çıkmanızı sağlayacak. Intel® Core?i5İişlemcisi sayesinde, QX serisi teknoloji harikası bir taşınabilir bilgisayar örneği sunuyor. QX serisi grafik gösterime karma bir yaklaşım getiriyor. Dahili Intel grafik işlemciyi kullanırken, High-Definition video ya da oyun içeriğini görüntülemek için otomatik olarak nVIDIA grafik karta geçerek daha uzun bir pil ömrü sağlıyor.

Gerçek bir mültimedya deneyimine benzersiz ve kullanışlı bir şekilde ulaşabilmek için QX serisi özel mültimedya kontrolü, güçlü hoparlörler ve gerçeğe uygun 3D SRS Premium Sound ile güçlendirilmiş daha büyük bir akustik bölme sağlıyor.

QX serisinin yüksek kaliteli lityum polimer pili 6,9 saate kadar pil ömrü sunuyor. QX serisinin sahip olduğu Express Şarj Modu ile pilleri tam olarak şarj etmek için gereken zaman kısalmakta, 2-3 saat içinde tam dolum sağlanabiliyor ve bu da QX serisinin gerçek anlamda gezgin çalışma olanağı tanıyan ideal bir yoldaş olmasını sağlıyor.

Şıklıktan Ödün Verilmedi

QX serisinin uçak kanadını anımsatan tasarımı ile modern gövdesi bu dizüstü bilgisayarların güçlü olmalarının yanı sıra hemen göze çarpmalarını da sağlar. Sağlam, çizilmeye dirençli ve uzun ömürlü kasa inanılmaz bir dayanıklılık ve üst seviyede güvenilirlik özelliklerini getiriyor. Yani QX serisi bilgisayarlar her gün meydana gelen darbelere karşı dayanıklı üretiliyor. Edge-to-edge LCD ekranla bütünleşen alüminyum arka kapak ve birçok bağlantı portunu saklayan yan kapaklar düz ve pürüzsüz bir profil yaratıyor. Samsung şık olmasının yanı sıra fonksiyonel ayrık tuşlu klavye ile hız ve hassasiyeti artıran, geniş, düğmesiz touchpadi bir araya getiriyor.

Kullanılabilirlik, Hız ve Rahatlık

Modern dünyanın profesyonellerinin taleplerini anlayan Samsung, kullanılabilirlik, hız ve rahatlığı en üst seviyeye çıkaracak özellikleri ürünlerine ekliyor. QX'in ekranını açtıktan sonra 3 saniye içinde çalışmaya başlama olanağı veren Samsung'un Hızlı Açılış özelliği ile kullanıcılar tam anlamıyla özgür ve iletişimin hiç kesilmediği bir yaşam tarzına sahip olacaklar. Samsung'un AllShareTM ve Easy File Share özellikleri ile donanmış olan QX serisi birçok aygıt arasında kesintisiz ve kolay içerik paylaşımı sağlamak üzere tasarlandı.  

Samsung'un Sleep-and-Charge USB port'u kullanıcıların akıllı cep telefonları ya da MP3 çalarlar gibi birçok taşınabilir aygıtı bilgisayar kapalı olsa dahi şarj edebilmelerine olanak sağlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim