Anlık Bildirim

Fujitsu'nun LifeBook Ürünleri Kullanıcıların Hem iş Arkadaşı Hem Yakın Dostu

Fujitsu, Tablet PC ve dizüstü bilgisayar ürünlerini LIFEBOOK çatısı altında birleştirdi. Gelişmiş, yenilikçi özellikleriyle kullanıcıların hayatına değer katan LIFEBOOK ürünleri, güçlü sistemleri, yüksek performansları, yüksek güvenlik özellikleri, çevre ve tüketici dostu tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kullanıcıların hayat tarzlarına uyum sağlayan LIFEBOOK Serisi, farklı modelleri ile her türlü beklentiyi karşılıyor.

Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, günümüzün değişen beklentilerini en üst seviyede karşılayabilmek için dizüstü bilgisayar ve Tablet PC ürünlerini LIFEBOOK çatısı altında birleştirdi. Portekiz, Avusturya, İsviçre, Fransa ve İtalya'dan sonra Türkiye'de de tanıtılan Fujitsu'nun yeni nesil LIFEBOOK ürünleri  Intel® Core™ vPro™ işlemci ailesi ile şimdi daha da güçlendi. Verimliliği artırırken maliyetleri düşüren kullanıcı dostu yeni LIFEBOOK Serisi, kullanıcılara uzun pil ömrü, yerleşik 3G/UMTS ile sürekli bağlantı ve Hırsızlığa Karşı Gelişmiş Korunma gibi üstün güvenlik özellikleri sunuyor.

Fujitsu Türkiye Pazarlama ve Stratejik İş Ortakları Müdürü Çiğdem Atalay dizüstü bilgisayar ve Tablet PC ürünlerini LIFEBOOK çatısı altında birleşmesi ile ilgili şunları söyledi:

Günümüzün çetin rekabet ortamında kurumların değişen BT ihtiyaçlarına eksiksiz yanıt vermek üzere dizüstü ve Tablet PC'lerimizi yenileyerek LIFEBOOK şemsiyesi altına aldık. LIFEBOOK markası altında genişleyen ürün gamımızda, dizüstü bilgisayarlardan, Tablet PC'lere kadar uzanan pek çok akıllı ürün yer alıyor. Küresel olarak da duyurusu yapılan LIFEBOOK ürün ailesini kalite, performans, verimlilik ve çevre temalarına vurgu yapan bir de reklam kampanyası ile destekledik."

Mobiliteyi içinde barındıran entegre sistemler sayesinde çalışanlar için ofis ve mekandan bağımsız çalışma olanaklarının yolunun açıldığını ifade eden Atalay sözlerine şöyle devam etti:

Sürekli değişen ve gelişen mobil bilişim ihtiyaçlarına cevap veren yenilikçi LIFEBOOK ürünleri, yakınsama olgusunu destekliyor. Güvenilir, çevre ve tüketici dostu tasarımları, akıllı performansları ile dikkat çeken LIFEBOOK Serisi, kullanıcıların hayatlarına ve hayat tarzlarına uyum sağlıyor, iş ve özel hayatlarına değer katıyor. Gerek ofis ortamında gerekse sahada performans rekoru kıran LIFEBOOK ürünlerinin, kullanıcıların hem en yakın dostu, hem de mükemmel iş arkadaşı olmasını hedefledik."

Tablet PC'ler ile hareket halinde çalışmak çok rahat

LIFEBOOK Serisi, aynı zamanda dizüstü bilgisayar olarak da kullanılabilen Tablet PC ürünleri ile hareket halinde çalışmayı yeniden tanımlıyor. LIFEBOOK T730, LIFEBOOK TH700, LIFEBOOK T580 ve LIFEBOOK T900, çift yönlü dönebilen dokunmatik ekranları ile kullanıcılara parmaklarını diledikleri gibi kullanma özgürlüğü sunuyor. Aynı zamanda kalem tabanlı donanımları da bulunan ürünler, hareket halindeyken dahi mükemmel performans arayan kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. GPS ve Wi-Fi izleme, Kensington güvenlik kilidi, TPM ve parmak izi tanıma, Computrace® özellikli BIOS gibi ek güvenlik uygulamalarıyla da kullanıcıların verilerini daha iyi koruyor. Ayrıca, yerleşik 3G/UMTS'ye ek olarak, Wi-Fi sertifikalı WLAN, Gigabit Ethernet ve Bluetooth bağlanma özellikleri de bulunan ürünler ofis dışında, yolda ve seyahatte sınırsız internet erişimi sağlıyor.

Ultra Taşınabilir dizüstü bilgisayarlar ince ve çok hafif

LIFEBOOK Ultra Taşınabilir dizüstü bilgisayarlar, LIFEBOOK P770, LIFEBOOK PH530 ve LIFEBOOK S760, ince ve çok hafif olmaları nedeniyle sürekli seyahat eden çalışanlar için eşsiz avantajlar sunuyor. Uzun pil ömrü ve gelişmiş iletişim özellikleri ile de farklı iş ortamlarında çalışanların verilerine kolaylıkla erişmesini sağlıyorlar. Yerleşik 3G/UMTS'nin yanı sıra WLAN ve Bluetooth ile kullanıcılar hem diğer mobil aygıtlara, hem de ağlara kolaylıkla bağlanıyor. Dahili mikrofon ve web kamerası özellikleriyle seyahat halindeyken de video konferans imkanı sunan ürünler iletişimdeki sınırları ortadan kaldırıyor.

Kullanıcılara olağanüstü hareketlilik ve yönetebilirlik sağlayan ürünler Computrace® özellikli BIOS gibi uygulamalarla da ek güvenlik çözümleri sunuyor. EcoButton tuşu sayesinde uzun pil ömrü sağlayan ürünler ile güç kaynağını takip etme endişesi sona eriyor.

Günlük kullanım için ideal, yüksek performanslı ürünler

LIFEBOOK Serisinin yüksek performanslı ürünleri, gün içinde hem çalışma, hem oyun oynama, hem de diğer grafik ağırlıklı aktivitelerini aynı bilgisayarda gerçekleştiren kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. LIFEBOOK S710, LIFEBOOK E780, LIFEBOOK A530 ve LIFEBOOK AH530, kullanıcıların hem iş hem de özel yaşamlarını destekliyor. Geniş ekranları ve ekran formatları ile her zaman iyi görüntü sağlayan ürünler, kullanıcılar için en üst kalitede bir görsel deneyim sunuyor. Yerleşik 3G/UMTS'ye ek olarak Bluetooth özelliği diğer elektronik cihazlara kolay erişimi ve telefon senkronize etme işlemlerinin gerçekleştirilmesini mümkün kılıyor. Parmak izi algılayıcısı ve SmartCase™ Logon+, Computrace® özellikli BIOS, TPM ve lisans ve veri yedekleme gibi Biyometrik tanıma sistemleri bulunan ürünler gelişmiş güvenlik sağlıyor.

LIFEBOOK ürünleri hakkında detaylı bilgi için lütfen http://lifebook.tr.ts.fujitsu.com/ adresini ziyaret ediniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim