Anlık Bildirim

Palm CES'de Pre Plus ve Pixi Plus'ı tanıttı

Palm CES'de Pre Plus ve Pixi Plus'ı tanıttı

Pre Plus

Saatler sonra kapılarını kapatacak olan tüketici elektroniği fuarı CES 2010, Palm için yeni ürünleriyle kullanıcılarının karşısına çıktığı bir sahne oldu. Geçtiğimiz Haziran'da Pre'i, Kasım ayında da Pixi'i satışa sunan webOS işletim sisteminin yaratıcısı Palm, daha fazla depolama alanı sunan Pre Plus ve Wi-Fi yeteneğine sahip Pixi Plus'ı tanıttı.

Pre'den farklı olarak 16GB'lık depolama alanı sunan Pre Plus, kardeşi gibi Palm'ın kablosuz şarj teknolojisi Touchstone desteği sunan arka kapak tasarımına sahip. Pixi Plus'daysa Pixi'den farklı olarak Wi-Fi kablosuz bağlantı desteğine sahip olmasıyla kardeşine üstünlük kuruyor. Pixi Plus'da ayrıca farklı renklerde Touchstone kapakları destekliyor. Her iki modelde 25 Ocak'dan itibaren Amerika'nın en büyük kablosuz servis sağlayıcısı Verizon ile satışa sunulacak. Ürünler ayrıca Verizon'un 3.Nesil iletişim ağını kullanıcıların kendi kablosuz ağına dönüştürmelerini sağlayan Hotspot uygulamasına destek veriyor.

Palm donanımsal yeniliklerin yanında, yakın zamanda içinde EA ve Gameloft gibi ünlü oyun yapımcılarında bulunduğu çeşitli üreticilerin 3D oyunlarının webOS platformunda da kullanıcılara sunulacağını duyurdu.

Palm CES'de Pre Plus ve Pixi Plus'ı tanıttı

Pixi Plus

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim