Anlık Bildirim

"Yılın Ürünü" Notebook'tan Yılın Son Kampanyası

DataStar, ‘Yılın Ürünü’ seçilen Haier T5B notebook’ta yılsonu kampanyası başlattı. Windows işletim sistemli Haier T5BW model notebook kampanya boyunca 389 dolar fiyatla satılıyor. Ayrıca ürün 100 TL değerinde ‘Yılbaşı Hediye Paketi’ ile birlikte sunuluyor.

Teknik özelliklerinin yanı sıra fiyatıyla 2010 yılında Türkiye notebook pazarına damga vuran Haier notebook’larda DataStar yılsonu kampanyası başlattı. Türkiye’de ilk kez 400 doların altında bir fiyatla satışa sunulan ve PC Net dergisi tarafından notebook kategorisinde ‘Yılın Ürünü’ seçilen Haier T5BW modeli, yılsonu kampanyasında 389 dolar fiyatla sunuluyor.

Ödüllü Haier T5B serisinden ve normal satış fiyatı 449 dolar olan T5BW modeli AMD Athlon 64 TF-20 1.6 GHz işlemcili ve 15.6 inç ekrana sahip. 1 GB belleği, 160GB sabit diski bulunan üründe DVD sürücü, Bluetooth, 1.3 M piksel kamera, 7’li kart okuyucu ve HDMI yuvası gibi gelişmiş teknik özellikler yer alıyor. Windows 7 Starter işletim sistemi ile gelen ürünün kampanya fiyatı ise 389 USD+KDV.

31 Aralık 2010 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada ayrıca tüketicilere 100 TL değerinde ‘Yılbaşı Hediye Paketi’ de veriliyor. Bu pakette notebook çantası, notebook standı, altın uçlu HDMI kablo ve 4’lü el feneri seti bulunuyor. Ürüne DataStar’ın Türkiye genelindeki bayilerinden ve mağazalardan ulaşmak mümkün.

Kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgi için: DataStar 0216-544 1200 www.datastar.com.tr

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim