Uygulama ile Aç

Apple'ın Safari tarayıcısı 1 milyar kullanıcı sayısını aştı

Abone Ol

Apple'ın Safari tarayıcısı 1 milyar kullanıcı sayısını aşarak bu kilometre taşına ulaşan ikinci tarayıcı oldu. İşte en popüler tarayıcılar ve kullanıcı sayıları.

Önde gelen VPN hizmetlerinden AtlasVPN, internet tarayıcılarının kullanıcı sayısını hesapladı. Yapılan araştırma Apple'ın Safari tarayıcısının Nisan ayında 1 milyar kullanıcı barajını aşarak bu kilometre taşına ulaşmayı başaran ikinci tarayıcı olduğunu ortaya koydu.

Ayrıca bkz.

Xiaomi Pad 6 serisinin teknik özellikleri sızdırıldı

Yayınlanan rapora göre 1.006.232.879 internet kullanıcısı (tüm kullanıcıların %19,16'sı) Safari kullanıyor. Apple'ın tarayıcısı her ne kadar 1 milyar kullanıcı sayısını geride bıraksa da hala 3.378.967.819 kullanıcı tarafından tercih edilen Google Chrome'un çok gerisinde.

Microsoft Edge üçüncü

Listenin üçüncü sırasında 212.695.363 kullanıcı ile Microsoft Edge yer alıyor. Hemen ardından ise Mozilla Firefox, Samsung Internet ve Opera tarayıcılarının geldiğini görüyoruz. Araştırma GlobalStats verilerini temel alıyor. Hesaplama ise Internet World Stats (İnternet Dünya İstatistikleri) internet kullanıcı metriği kullanılarak yapıldı.

En popüler internet tarayıcıları (Nisan 2022)



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör