Uygulama ile Aç

Diablo hayranları için özel telefon: Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Abone Ol

ASUS, Blizzard’ın popüler oyunu Diablo hayranları için özel telefon modelini duyurdu. Diablo makyajı telefonun içine kadar işlemiş. İşte karşınızda ROG Phone 6 Diablo Edition:

Hatırlayacağınız üzere, Asus, Eylül ayında ROG Phone 6 Batman Edition modelini duyurmuştu. Şimdi de Blizzard’ın Diablo serisinin hayranları için özel sürüm bir modelle karşımızda: Phone 6 Diablo Immortal Edition

Ayrıca bkz.

Asus ROG Phone 6 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition olarak adlandırılan telefonun her yerinde Diablo dokunuşu var. Telefonun arkasını çevirdiğinizde çeşitli açılardan baktığınızda etkileyici alev efekti yaratan kıpkırmızı yarı mat kaplama ile karşılaşıyorsunuz. Al’Diabolos’un eskiz benzeri bir çizimi ve RGB aydınlatmalı Diablo Immortal logosu, dikkat çeken diğer detaylar.

UV el feneri tutulduğunda görülebilen detaylar

Telefonun sadece dışı değil içi de Diablo öğeleriyle dolu. Oyun içi seslerden ilham alınarak hazırlanmış bildirim seslerini de içeren özel bir Diablo teması ile kullanıcı arayüzü, hayranlarının ilgisini çekecek düzeye çıkarılmış. SIM kart yuvası altın renkte ve ölümsüzlük yazısını içeriyor. Şarj cihazı ve kabloları koymanız için seyahat dostu bir çanta “Map of Mabet” ile geliyor. Telefonun kılıfı bile özel tasarlanmış; kılıfın üzerinde ürünle birlikte gelen UV el fenerini tuttuğunuzda görebileceğiniz detaylar yer alıyor.

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, 1300 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör