Uygulama ile Aç

Atomic Heart için sistem gereksinimleri açıklandı: 90GB depolama istiyor

Abone Ol

Yılın beklenen oyunlarından Atomic Heart için sistem gereksinimleri belli oldu. Bilimkurgu FPS oyunu için 7-8 senelik bir ekran kartı yeterli olacak. İşte detaylar

Oyun severler tarafından uzun yıllardır beklenen bilim kurgu FPS oyunu Atomic Heart, çok yakında Xbox, Playstation ve PC oyuncuları ile buluşacak. Bilmeyenler için Fallout ve Bioshock mekaniklerinden ilham alan yapım, merak uyandıran atmosferi ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Şimdi de geliştirici MundfishAtomic Heart için ayrıntılı sistem gereksinimlerini açıkladı.

Atomic Heart sistem gereksinimleri açıklandı

Paylaşılan sistem gereksinimlerine göre Atomic Heart için istenen en düşük ekran kartı 4GB VRAM içeren Nvidia GTX 960 veya AMD Radeon R9 380. Bu bağlamda yeni FPS oyununu oynamak için kullanıcıların zorlu bir sisteme ihtiyacı olmayacak diyebiliriz. Ancak en büyük talebin depolama tarafında yer aldığını belirtelim. Burada kullanıcıların 90GB HDD veya SSD'ye sahip olmaları gerekecek.

Ayrıca bkz.

Oyun dünyasına Şubat ayında merhaba diyecek oyunları listeledik

Sovyet çağının birinci dönemini temel alan Atomic Heart, 1950’lerin Rusya’sında, SSCB’nin “Kollectiv” adlı bir sinir ağı ve Polymer denilen enerji kaynağı tarafından desteklenen robotların bulunduğu alternatif bir gerçeklikte geçiyor. Böylece oyuncular, yolculukları sırasında yeni keşifler ve aksiyon dolu bir oynanış ile karşılaşacak.

Atomic Heart, 21 Şubat tarihinde Steam, Xbox One ve Xbox Series, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacak. Ayrıca merakla beklenen yapım, çıkış yaptığı ilk gün Xbox Game Pass’te erişilebilir olacak. 

Atomic Heart PC Sistem Gereksinimleri

Minimum – 1080p/30FPS

Minimum - 1080p/60FPS

Orta- 1080p/60FPS

Yüksek - 1080p/60FPS

Ultra - 1080p/60FPS

Ultra - 4K/60FPS



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör