Uygulama ile Aç

Google Chrome makine öğrenimi ile artık daha güvenli

Abone Ol

Google, yeni bir güncelleme ile popüler tarayıcısı Chrome'un güvenliğini artırdı. Makine öğrenimi ile daha özel bir deneyim sunan Google Chrome, artık daha güvenli olacak.

Google popüler tarayıcısı Chrome için yeni bir güncelleme paylaştı. Bu güncellemede makine öğrenimini sergileyen Chrome, artık can sıkıcı bildirimleri göstermeyecek. Tabi bu sayede daha güvenli bir kullanım sunacak.

Ayrıca bkz.

iQOO, 200W'lık bir hızlı şarj cihazı üzerinde çalışıyor

Google Chrome'un güvenliği artırılıyor

Geçtiğimiz günlerde Google artık Chrome'da zararlı web sitelerinin sizlere bildirim gönderemeyeceğini bildirmişti. Yayınlanan güncelleme ile makine öğrenimini geliştiren Google Chrome, artık zararlı bildirimlerin bizlere ulaşmasını engelleyecek. Bu teknoloji ile hangi sitelerin ne zaman kullanıcılarla etkileşim kurmak istediğini belirleyen Chrome, bu bildirimleri engelleyecek.

Dahası bazı web sitelerinde kullanıcıların başka sitelere yönlendirilmesi ya da tehlikeli dosyalar indirmesi sağlanıyordu. Artık makine öğrenimi ile bu duruma da son verilecek. Eskisine göre 2,5 kat daha fazla zararlı site engelleyen makine öğrenimi modeli, Google Chrome'u daha güvenli kılıyor. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör