Uygulama ile Aç

GTA 6'da saç ve sakallar zamanla dinamik olarak büyüyecek

Abone Ol

Rockstar Games, merakla beklenen GTA VI oyununu ne zaman tanıtacak bilinmez ancak oyun hakkındaki söylentiler giderek sıklaştı. Son bilgiler oyunda dinamik saç büyüme sistemi olacağına işaret ediyor.

Son dönemlerde merakla beklenen Grand Theft Auto 6 (GTA 6 - GTA VI) hakkındaki sızıntılar ve söylentiler iyiden iyiye sıklaşmış durumda. Rockstar Games’in ustalık eseri olması beklenen GTA 6 için ortaya çıkan son bilgiler oyunda dinamik saç uzatma sistemi olacağına işaret ediyor.

GTA 6'da berbere gitmek gerekecek

Oyunlarda dinamik olarak saç ve sakalın uzaması yeni ve devrimsel bir şey değil. Örneğin The Witcher 3’te ve Rockstar Games’in beş yıl önce çıkardığı Red Dead Redemption 2’de bu özellik bulunuyordu. Hatta RDR2’de uzayan saçlar ve sakallar farklı diyalogların kilidini açıyordu. Dolayısıyla GTA 6’da bu özelliği görmek büyük bir sürpriz olmayacaktır. Öte yandan gerçekçilik anlamında bu sistemin GTA 6’ya eklenmesi olumlu bir adım.

Daha önceki sızıntılar GTA 6'nın gelişmiş su fiziğine sahip olacağından bahsediyordu. Hatta yakın bir zamanda oyuncuların oyunda sörf yapabilecekleri de iddia edilmişti. Eğer bu gerçekleşirse serinin tarihinde ilk kez, oyuncular okyanus dalgaları, gelgitler ve sörf yapılabilecek alanlar da dahil olmak üzere dinamik ve gerçekçi su ortamlarını keşfetme fırsatına sahip olacak. Bu yenilik oyunun çevrimiçi tarafına da geniş bir içerik yelpazesi kazandıracaktır. Öte yandan harita konusunda GTA 6’nin önceki oyuna göre iki kat daha büyük bir alana sahip olacağı uzunca bir süredir söyleniyor.

Ayrıca bkz.

Take-Two'nun patronu GTA 6 için iddialı konuştu: Mükemmel olacak

Rockstar Games tarafından bu söylentilere bir doğrulama veya yalanlama gelmiş değil. Ancak genel beklenti GTA 6’nın serideki şimdiye kadar gelmiş en gerçek oyun olması yönünde. Son olarak Rockstar Games’in GTA 6’yı ne zaman duyuracağı da belirsizliğini koruyor. Oyun dünyası en azından bu yıl içerisinde oyunun resmen duyurulmasını bekliyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
32 Yorumun Tamamını Gör