Uygulama ile Aç

Güncelleme desteği kesilen Xiaomi, Redmi ve Poco telefonlar! Tüm liste

Abone Ol

Xiaomi, EOS (Destek Sonu) listesini güncellemeye devam ediyor. Peki 10 Aralık itibarıyla güncelleme desteği kesilen Xiaomi, Poco ve Redmi telefonlar neler? İşte güncel liste...

Xiaomi, Android 14 tabanlı HyperOS güncellemesinin ardından belirli modelleri yavaş yavaş rafa kaldırmaya başladı. Bildiğiniz gibi Çinli dev, güncelleme desteği kesilen cihazların bulunduğu EOS (Destek Sonu) listesi belirli aralıklarla güncelliyor. Peki Aralık 2023 itibarıyla güncelleme desteği kesilen Xiaomi, Poco ve Redmi telefonlar neler? İşte güncel liste.

Güncelleme desteği kesilen Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri

Kaçıranlar için günümüzde Xiaomi, 2021 sonrası cihazlar için 4 yıl, 2023 sonrası cihazlar içinse 5 yıla kadar güncelleme desteği sunuyor. Bu politika tepe modeller için geçerli olurken, eski nesil telefonlara olan desteğin artık sonlandığını görüyoruz. Bunun bir nedeni donanım, bir diğer nedeni ise destek süresinin geride bırakılması. 

Xiaomi’nin EOS listesine eklenen telefonlar bundan böyle MIUIAndroid veya güvenlik güncellemelerini alamayacak. Ancak desteğin tamamen kesilmeyeceğini belirtmekte fayda var. Bu doğrultuda yeni MIUI ve Android güncellemelerinin yanı sıra yalnızca ciddi bir güvenlik açığı durumunda güncelleme alacaklar. Dolayısıyla kullanıcıların endişelenmelerine gerek yok diyebiliriz.

Ayrıca bkz.

Xiaomi’den bir modele daha Android 14 (HyperOS) müjdesi!

Kaçıranlar için Xiaomi'nin EOS (Destek Sonu) listesi, kısa süre önce Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi Note 9 Pro, Redmi 9C ve Redmi Note 10 5G modelleri ile güncellendi. Listeye eklenen tüm telefonlara ise aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Güncelleme desteği kesilen Xiaomi telefonlar

Güncelleme desteği kesilen Redmi modelleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
21 Yorumun Tamamını Gör