Uygulama ile Aç

Huawei Watch 3, HarmonyOS 3 almaya başladı

Abone Ol

Huawei Watch 3'ün global versiyonu HarmonyOS 3 yazılım güncellemesini almaya başladı. Uzun zamandır beklenen yükseltme yeni özellikler, hata düzeltmeleri ve pil optimizasyonu getiriyor.

Huawei sonunda Watch 3 akıllı saatinin global versiyonu için HarmonyOS 3 yazılım güncellemesini yayınladı. İşletim sistemi 3.0.0.145 sürüm numarası ile kullanıma sunuldu. Değişiklik listesine bakılırsa yeni özellikler, çeşitli hata düzeltmeleri ve pil optimizasyonuyla ilgili iyileştirmeler getiriyor.

Ayrıca bkz.

Huawei, HarmonyOS 3.0'ı tanıttı: İşte yenilikler

Güncelleme yaklaşık 420 MB boyutunda. Yalnızca cihazın pili en az %65 seviyesindeyken yüklenebiliyor. Yeni sürümdeki en önemli özellik saatinizi tek bir kaydırma hareketiyle Huawei telefonunuza ve Bluetooth kulaklığınıza bağlamanıza olanak sağlayan SuperLink olarak öne çıkıyor.

Yeni her zaman açık ekran modu

Güncellemede yeni bir her zaman açık ekran modu da var. Akıllı saatin ekranı egzersizler sırasında açık kalacak. Bu sayede fiziksel aktiviteyle ilgili ayrıntılar gerçek zamanlı olarak görüntülenebilecek. Güncelleme kademeli olarak dağıtıldığı için tüm kullanıcılara sunulması birkaç gün sürebilir.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
10 Yorumun Tamamını Gör