Uygulama ile Aç

Humble Bundle, başlattığı deprem bağış paketiyle 11 milyon TL topladı

Abone Ol

Dijital oyunların bulunduğu Humble Bundle, Türkiye’de yaşanan ve Suriye’yi de etkileyen Kahramanmaraş depremi için bağış kampanyası başlattı. Toplanan paranın tamamı bağışlanacak.

Humble Bundle, genellikle ucuza oyun bulabildiğimiz bir mecra ancak bu seferki haberimizde Humble’daki oyunlardan değil insani duruşundan bahsedeceğiz. 1 Mart tarihinde Humble Bundle, Türkiye-Suriye Deprem Yardım Paketi’ni duyurdu ve bu paketin tüm gelirini depremzedelere bağışlayacağını bildirdi.

Humble Bundle'dan deprem bağış kampanyası

Humble Bundle’ın sunmuş olduğu paketin içerisinde 72 oyun bulunuyor ve paketin değeri 1100 dolar. Humble, bu paketi 565 TL’lik bir fiyat ile sunuyor ve elde edilen tüm gelirin devam eden Türkiye-Suriye deprem yardımı çabalarını desteklemek için Direct Relief, International Medical Corps ve Save the Children'a gideceğini belirtiyor.

An itibariyle Humble, 19 bin adedin üstünde bu paketten sattığını ve neredeyse 11.8 milyon TL gelir elde edildiğini söylüyor. 1 Mart tarihinde başlayan bu bağış kampanyası 8 Mart tarihine kadar devam edecek. Bu arada paketin minimum fiyatı 565 TL olarak belirlense de istenilen miktarda ödeme yapılabiliyor. Şu ana kadar yapılan bağışların ortalaması ise 600 TL’yi geçiyor. Siz de bağışta bulunmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca bkz.

Kahramanmaraş’ta depremin öncesi ve sonrasını gösteren görüntüler

Türkiye-Suriye Deprem Yardım Paketi’nde olan bazı oyunlar



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
12 Yorumun Tamamını Gör