Uygulama ile Aç

Johnny Depp, bir daha asla Karayip Korsanları serisine dönmeyeceğini açıkladı

Abone Ol

Karayip Korsanları'nın yıldızı olan Johnny Depp, geçtiğimiz saatlerde bir daha asla Karayip Korsanları serisine dönmeyeceğini açıkladı.

Sinema sektörünün en popüler oyuncularından birisi olan Johnny Depp'in bildiğiniz gibi Amber Heard ile bir davası var. Geçtiğimiz günlerde de bu mahkeme süreci canlı yayında yayınlandı. Ardından da Johnny Depp bir açıklama yaptı.

Johnny Depp Karayip Korsanları'nda Artık Yok

Yaptığı açıklamada Johnny Depp'in en popüler işi Karayip Korsanları hakkında da konuştu. Daha öncesinde Disney tarafında Karayip Korsanları serisinde Johnny Depp'in olmayacağına dair bazı kararlar alındığı ortaya çıkmıştı. Johnny Depp de bu durumu onayladı ve kendisinin bundan sonra Karayip Korsanları serisinde olmayacağını söyledi.

Ayrıca bkz.

Disney+'ın Engin Akyürek başrollü dizisi Kaçış'ın detayları geldi

Bu dava ile birlikte Johnny Depp'in tüm projeleri iptal edildi ya da kadrodan çıkartıldı. Ancak Amber Heard'e herhangi bir yaptırım şu an için uygulanmadı. Karayip Korsanları evreninde geçecek olan şu an birkaç farklı proje üzerinde çalışıldığı da biliniyor ve bu projelerden birinin başrolünde de Margot Robbie bulunacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
41 Yorumun Tamamını Gör