Anlık Bildirim

Disney, aynı anda iki yeni Karayip Korsanları filmi hazırlıyor

Karayip Korsanları serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, serinin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Disney aynı anda iki yeni Karayip Korsanları filmi birden hazırlıyor.
İki yeni Karayip Korsanları filmi hazırlanıyor Tam Boyutta Gör
Disney, en sevilen serilerinden biri olan Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean)'nı yeniden canlandırmaya kararlı görünüyor. Ancak stüdyonun bunu tam olarak nasıl yapacağı konusunda bir kafa karışıklığı söz konusuydu. Çünkü gelen haberler bazen Margot Robbie'li yeni bir film çekileceğini söylüyor, bazen de farklı bir reboot projesinden söz ediyordu. Serinin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer, dün yaptığı açıklamayla bu kafa karışıklığına açıklık getirdi.

Entertainment Weekly'ye konuşan ünlü yapımcı, aynı anda iki Karayip Korsanları filmi birden hazırladıklarını açıkladı. Margot Robbie'nin başrolünü üstleneceği filmin senaryosunu Christina Hodson (Birds of Prey, The Flash) yazıyor. Sıfırdan yeni bir seri başlatması planlanan reboot filminin senaryosunu ise Jeff Nathanson (Karayip Korsanları 5, Sıkıysa Yakala) kaleme alıyor.

Disney, Aynı Anda İki Karayip Korsanları Filmine de Yeşil Işık Yakabilir

Üstelik bu iki projeden birini seçip onu çekecekler gibi bir şey de yok. Jerry Bruckheimer her ikisini de çekmek istediklerini, Disney'in de Margot Robbie'li filmi de hayata geçirmeye sıcak baktığını söylüyor.

Son olarak Johnny Depp'in bu yeni projelerde bir yeri olup olmadığı da sorulan Bruckheimer, "Bu bir reboot ama bana kalsa Johnny de içinde olurdu." diyerek Depp'in geri dönüşüne açık kapı bıraktı. Ancak günün sonunda kararı Disney ve Depp verecek ki iki taraf anlaşsa bile Depp'in filmdeki rolü kısıtlı olacaktır. Çünkü Bruckheimer'ın da vurguladığı üzere bu bir reboot olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim