Uygulama ile Aç

ChromeOS için Minecraft yayınlandı

Abone Ol

Geçtiğimiz aylarda ChromeOS platformunda erken erişime açılan popüler oyun Minecraft, sonunda tam sürümü ile platformda yayınlandı. Minecraft, Play Store’da satışa çıktı.

Bulut tabanlı bir işletim sistemi olarak hayatımıza giren ChromeOS, Chromebook bilgisayarlarının güçlenmesi ve pahalanması ile yerel deneyimlere daha çok yatırım yapan bir işletim sistemine döndü. Geçtiğimiz aylarda Steam mağazasına kavuşan sistem şimdi de Minecraft’a kavuştu.

Ayrıca bkz.

Death Stranding macOS için duyuruldu

Minecraft: Bedrock Edition artık ChromeOS üzerinden oynanabilecek

Google ve Mojang, geçtiğimiz aylarda Minecraft’in ChromeOS’e geleceğini duyurmuştu ve oyunu platformda erken erişime açmıştı. Yaklaşık 3 ay erken erişimde olan yapım, sonunda tam sürümü ile ChromeOS Play Store’da yayınlandı.

ChromeOS versiyonu 20 dolar olan yapım, satın alınması dahilinde Android sürümünü de hesabınıza ekliyor. Daha önce Android için Minecraft satın alan kullanıcılar ise yalnızca 13 dolara oyunun ChromeOS versiyonunu satın alabiliyor. Son 3 yıl içerisinde çıkan tüm Chromebook’larda çalışacağı belirtilen oyunun sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Diğer platformlar ile birlikte oynanışı destekleyen ve Trails and Tales güncellemesi ile birlikte yayınlanan Minecraft’ı ChromeOS Play Store’u üzerinden satın alabilirsiniz.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör