Anlık Bildirim

Minecraft’ın Playstation 5 versiyonu yolda

Modern oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Minecraft, yakında PS5 platformunda güncellenebilir. İddialara göre Mojang, yapımın yeni nesil Playstation versiyonu üzerinde çalışıyor.
Minecraft Tam Boyutta Gör
Oyun dünyasının en başarılı oyunlarından biri olan Minecraft, neredeyse tüm platformlarda varlığına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Xbox Series için yeni nesil güncellemesi alan yapımın yakında Playstation 5 versiyonu da yenilenebilir.

Minecraft PS5 için güncellenebilir

Mojang, geçtiğimiz yılın son ayında Minecraft’ı Xbox Series platformu için güncellemişti. Xbox Series S ve Xbox Series X için 4K çözünürlük desteği sunan bu güncelleme, PS5 kullanıcılarına ulaşmamıştı ve PS5 oyuncuları, bu zamana kadar yapımın Playstation 4 versiyonunu kullanıyordu. Eleştirilerin üzerine stüdyo, yakında bu güncellemeyi Playstation kullanıcıları ile buluşturacak gibi görünüyor.

Playstation odaklı sızıntıları ile bilinen PlayStation Game Size, X platformu üzerinde Minecraft’ın Playstation 5 versiyonunu doğruladı. Bu versiyonun detayları henüz bilinmiyor ancak yapımın PS5 kullanıcıları için 4K çözünürlük, ışın izleme ve 120fps desteği sunması muhtemel görünüyor. Henüz Microsoft veya Mojang tarafından doğrulanmayan bu güncellemenin önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulması bekleniyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim