Uygulama ile Aç

Netflix uygulama arayüzüne yeni özellikler getiriyor

Abone Ol

Netflix sözcüsü Layal Brown yaptığı açıklamada, mobil ve TV uygulamasına gelecek arayüz yeniliklerini açıkladı. İşte birçok kullanıcı için büyük kolaylık sağlayacak yenilikler:

Netflix, favorilerinize eklediğiniz dizi ve filmleri daha kolay sıralayabilmeniz için Listem sekmesinde iyileştirmeler yapıyor. Netflix sözcüsü Layal Brown yaptığı açıklamada; ilk olarak Android'den başlayarak, listenizdeki filmlere ve dizilere "Başlamadım" ve "Başladım" gibi seçeneklerle filtreleyebileceğinizi ve listenize bir şey eklediğiniz zaman yayın tarihlerini görebileceğinizi, hatta alfabetik olarak sıralayabileceğinizi söyledi.

Brown, bu düzenlemenin ilk olarak Android'de kullanıma sunulacağını ve önümüzdeki birkaç hafta içinde iOS'a geleceğini belirtmekte.

Ayrıca bkz.

Netflix’in reklam destekli paketi büyük ilgi gördü

TV uygulamasına da düzenleme geliyor

Ayrıca Netflix, TV uygulamasında ana ekrana bir "Çok Yakında" satırı ekleyecek. Beğenebileceğiniz yeni dizilerin ve filmlerin ne zaman geleceğini öğrenmek için yararlı bir araç olma niteliğinde. Ayrıca belirli bir dizi ya da filmin ne zaman yayınlanacağının hatırlatmasını da yapabileceksiniz.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör