Anlık Bildirim

Netflix uygulama arayüzüne yeni özellikler getiriyor

Netflix sözcüsü Layal Brown yaptığı açıklamada, mobil ve TV uygulamasına gelecek arayüz yeniliklerini açıkladı. İşte birçok kullanıcı için büyük kolaylık sağlayacak yenilikler:
Netflix uygulama arayüzüne yeni seçenekler getiriyor Tam Boyutta Gör
Netflix, favorilerinize eklediğiniz dizi ve filmleri daha kolay sıralayabilmeniz için Listem sekmesinde iyileştirmeler yapıyor. Netflix sözcüsü Layal Brown yaptığı açıklamada; ilk olarak Android'den başlayarak, listenizdeki filmlere ve dizilere "Başlamadım" ve"Başladım" gibi seçeneklerle filtreleyebileceğinizi ve listenize bir şey eklediğiniz zaman yayın tarihlerini görebileceğinizi, hatta alfabetik olarak sıralayabileceğinizi söyledi.

Brown, bu düzenlemenin ilk olarak Android'de kullanıma sunulacağını ve önümüzdeki birkaç hafta içinde iOS'a geleceğini belirtmekte.

TV uygulamasına da düzenleme geliyor

Netflix uygulama arayüzüne yeni seçenekler getiriyor Tam Boyutta Gör
Ayrıca Netflix, TV uygulamasında ana ekrana bir "Çok Yakında" satırı ekleyecek. Beğenebileceğiniz yeni dizilerin ve filmlerin ne zaman geleceğini öğrenmek için yararlı bir araç olma niteliğinde. Ayrıca belirli bir dizi ya da filmin ne zaman yayınlanacağının hatırlatmasını da yapabileceksiniz.
Kaynakça https://www.cnet.com/tech/services-and-software/netflixs-new-update-makes-it-easier-to-find-stuff-to-stream-fast/ https://www.theverge.com/2023/5/22/23733117/netflix-my-list-saved-shows-movies-filter-sort-coming-soon https://techcrunch.com/2023/05/22/netflix-updates-my-list-feature-so-users-can-find-content-they-have-yet-to-watch/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim