Uygulama ile Aç

Çıkarılabilir bataryalı Nokia C12 Pro tanıtıldı: 85 dolar fiyatı var

Abone Ol

HMD Global, Ocak ayında piyasaya sürdüğü giriş seviyesi Nokia C12'nin Pro versiyonunu çıkardı. Nokia C12 Pro önceki modelin özelliklerini korurken daha büyük bir çıkarılabilir pille geliyor.

HMD Global hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Ocak ayında Nokia C12 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Şirket bugün ise cihazın Pro versiyonunu duyurdu. Nokia C12 Pro, orijinal modelle aynı özelliklere sahip ancak 4.000 mAh gibi daha büyük bir çıkarılabilir pille geliyor.

Ayrıca bkz.

Huawei, cihazlarındaki 13.000 parçayı değiştirmek zorunda kaldı

Akıllı telefon, üzerinde 5 megapiksel selfie kamerası için gözyaşı damlası şeklinde bir çentik bulunan 6.3 inç HD+ ekrana sahip. Arka panelinde tek bir 8 megapiksel kamera ve LED flaş yer alıyor. Cihaz Unisoc 9863A1 yonga seti ile güçlendirilmiş olarak karşımıza çıktı.

Nokia C12 Pro'nun 2/3 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile sunulduğunu belirtelim. Android 12 Go Edition ile kutudan çıkan akıllı telefon için iki yıl boyunca sürecek üç aylık güvenlik güncellemeleri vaat ediliyor. Nokia C12 Pro koyu mavi, açık nane ve kömür siyahı renklerinde sunulacak.

Nokia C12 Pro Özellikleri:

Nokia C12 Pro Fiyatı:



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
15 Yorumun Tamamını Gör