Uygulama ile Aç

One UI 5 Watch tanıtıldı: İşte Samsung akıllı saatlere gelen yenilikler

Samsung, akıllı saatleri için One UI 5 Watch ile gelecek yenilikleri paylaştı. Yazılım güncellemesiyle Galaxy Watch'lara gelecek yeni özellikler belli oldu.

Samsung, yeni Galaxy Watch işletim sistemini tanıttı. One UI 5 Watch güncellemesi, WearOS 4 ile birlikte çıkacak ve gelişmiş uyku yönetimi, daha akıllı fitness araçları ve geliştirilmiş güvenlik özellikleriyle gelecek.

Ayrıca bkz.

Samsung telefonlar SwiftKey sayesinde Bing AI ile gelecek

One UI 5 Watch yenilikleri

Galaxy Watch 4 ve Watch 5 kullanıcıları, One UI 5 Watch ile gelen yeni özellikleri deneme şansı bulacak. İşte Samsung tarafından paylaşılan One UI 5 Watch özellikleri:

Gelişmiş uyku yönetimi

OneUI 5 Watch, Galaxy Watch kullanıcılarının daha iyi bir uyku çekmesine yardımcı olacak yeni özelliklerle geliyor.

Kişisel fitness özellikleri

OneUI 5 Watch, gerçek zamanlı koşu analizi ve özelleştirilmiş aralıklı antrenman programı gibi özel koşu araçları sunan yeni kişiselleştirilmiş Kalp Atış Hızı Bölgesi’ni getiriyor. Kalp atış hızı bölgesi, bireysel fiziksel becerileri analiz edip kişinin kapasitesine göre hedeflerini belirlemesine olanak sağlamak adına beş optimum egzersiz seviyesi (ısınma, yağ yakma, kardiyo, ağır antrenman, oldukça yoğun) belirleyebiliyor. Ayrıca Rota antrenmanına koşu ve yürüme aktiviteleri de eklendi.

Kullanıcı güvenliği artırıldı

Güvenlik tarafında One UI 5 Watch güncellemesi ile gelen iki yeni özellik var. Birincisi; acil durum telefon numarasına doğrudan arama yapan ve kullanıcının konumu, tıbbi bilgileri ile ilgili bilgileri aktaran güncellenmiş SOS sistemi. Diğeri, 55 yaş ve üzeri kişiler için düşme algılama özelliğinin varsayılan olarak açık gelmesi.

One UI Watch 5 ne zaman çıkacak?

Samsung, One UI 5 Watch güncellemesini Mayıs 2023'te beta programına katılan kullanıcılara sunacak. Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 4 serisi kullanıcıları, Members uygulaması üzerinden beta programına katılabilecek. One UI 5 Watch final sürümü, 2023'ün ikinci yarısında yayınlanacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
13 Yorumun Tamamını Gör