Uygulama ile Aç

Oppo cihazlar için Android 13 tabanlı ColorOS 13'ün çıkış tarihi paylaşıldı

Çinli akıllı cihaz üreticisi Oppo, yakında Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesini kullanıma sunacak. Cihazlara yeni yetenekler kazandıracak güncellemenin çıkış tarihi sızdırıldı.

Geçtiğimiz mayıs ayında Android 13’ün tanıtılmasının ardından akıllı telefon üreticilerinin çalışmaları hız kazanmaya başladı. Bu isimler arasından yeni sürümü birçok cihaza ulaştırmayı planlayan Oppo, kısa bir süre önce ColorOS 13'ün beta testlerine başladığını duyurmuştu. Şimdi de yeni güncellemenin çıkış tarihini içeren bir dizi sızıntı paylaşıldı.

Ağustos ayı içerisinde kullanıma sunulabilir

Oppo yeni sürüm güncellemesi hakkında sessizliğini koruyor olsa da sektöre yakın kaynaklardan ilk bilgilere ulaşmayı başaran 91mobiles, ColorOS 13'ün Ağutos ayı içerisinde küresel olarak piyasaya sürüleceğini bildirdi. Ayrıca paylaşılan sızıntılar Reno 8 serisinin Eylül ayında yeni sürüme kavuşacağını gösteriyor.

Ayrıca bkz.

Android 13'teki duvar kağıdını karartma özelliği ortaya çıktı

ColorOS 12 ile beraber cihazların bellek kullanımı ve güç tüketimi verimliliğini arttıran Oppo'nun, yeni sürümde tasarım ve kullanım deneyimi açısından yenilikler sunması bekleniyor.

ColorOS 13 güncellemesi alacak cihazlar



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
8 Yorumun Tamamını Gör