Uygulama ile Aç

Oyun diske sığmadı: Star Wars Jedi: Survivor "indirme gerektirecek"

Abone Ol

Star Wars Jedi: Survivor'ın hem PC, hem de konsollarda aşırı miktarda yer kaplayacağı biliniyor. Oyunun fiziksel versiyonunu satın alanların hatırı sayılır miktarda bir indirme yapması gerekecek.

Star Wars Jedi: Survivor'ın fiziksel kopyaları belirli sayıda indirme yapılmasını gerektirecek. Bu durum üzerinde Download Required (İndirme Gerekli) ibaresinin yer aldığı disk fotoğraflarının internette düşmesinden kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

Ayrıca bkz.

Elektrikli tırlar için 1.5 milyon km'lik batarya geliştirildi

Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonlarının yaklaşık 150 GB boyutunda olduğu biliniyor. Ultra-HD Blu-ray disklerin maksimum kapasitesi ise yaklaşık 100 GB. Oyunu fiziksel formatta satın alanların oldukça büyük miktarda bir indirme yapması gerekecek.

İlk kez yaşanmıyor

Öte yandan bu sektörde ilk kez yaşanan bir durum değil. Call of Duty: Modern Warfare II'nin fiziksel versiyonunun diskinde sadece 72 MB veri bulunuyordu ve oyunun tamamının indirmesini gerekiyordu. Star Wars Jedi: Survivor 28 Nisan'da PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformları için piyasaya sürülecek.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
22 Yorumun Tamamını Gör