Uygulama ile Aç

Poco X5 Pro 5G'nin canlı görüntüleri ortaya çıktı: İşte resmi özellikleri

Abone Ol

Önümüzdeki haftalarda tanıtılması planlanan Poco X5 Pro 5G hakkında önemli detaylar sızdı. Akıllı telefonun canlı görüntüleri ve temel özellikleri internete düştü.

Poco markası yakında akıllı telefon yelpazesine Poco X5 Pro 5G isimli yeni bir model ekleyecek. Lansmana sayılı günler kala cihazın canlı görüntüleri ortaya çıktı. Sızdırılan fotoğraflar aynı zamanda temel özellikleri hakkında detaylar da sunuyor.

Ayrıca bkz.

Dinamik ada eski iPhone'larda nasıl kullanılır?

Görüntülere bakılırsa Poco X5 Pro 5G FullHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranla gelecek. Cihazın arka panelinde ise 108 megapiksel ana sensör içeren üçlü kamera sistemi görev yapacak. Buna ultra geniş açılı ve makro kamera eşlik edecek.

Poco X5 Pro 5G neler sunacak?

Yayınlanan fotoğraflar akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 778G işlemciyle donatıldığını gösteriyor. Bununla birlikte cihazda 67 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh'lik batarya mevcut. Çift hoparlör ve NFC modülü de açığa çıkan detaylar arasında.

Ürün kutusunda cihazın 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olduğu yazıyor. Poco henüz yeni modelin çıkış tarihini açıklamadı. Ayrıca cihazın fiyat etiketi de bilinmiyor. Daha önceki sızıntılara göre Poco X5 Pro 5G'nin tanıtımı bu ay yapılacak.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör