Uygulama ile Aç

Samsung Galaxy Book 2 Go serisi geliyor: Snapdragon işlemci, Wi-Fi 6 ve 45W şarj

Abone Ol

Samsung, 2021'de piyasaya sürdüğü Galaxy Book Go ve Galaxy Book Go 5G dizüstü bilgisayarlarının yeni versiyonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Galaxy Book 2 Go serisi FCC tarafından onaylandı.

Samsung önümüzdeki Şubat ayında merakla beklenen Galaxy S23 serisi akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Güney Koreli şirket lansmanda sadece yeni amiral gemilerini değil aynı zamanda Galaxy Book 2 Go ve Galaxy Book 2 Go 5G dizüstü bilgisayarlarını da duyurabilir.

Ayrıca bkz.

Samsung One UI 5.1 güncellemesi için tarih belli oldu

Her iki cihaz da ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) tarafından onaylanmış durumda. Galaxy Book 2 Go varyantı NP340XNA model numarasına sahipken, Galaxy Book 2 Go 5G NP345XNA model numarası ile karşımıza çıkıyor. Dizüstü bilgisayarlar geliştirilmiş 14 inç ekranlarla donatılacak.

Snapdragon işlemci ve Wi-Fi 6 desteği

Galaxy Book 2 Go serisinde hızlı şarj gücü mevcut versiyonlara kıyasla 25W'dan 45W'a yükselecek. İşlemci konusunda ise Qualcomm Snapdragon 7C+ Gen 3 yonga setinden bahsediliyor. Aynı zamanda Wi-Fi 6 kablosuz bağlantı desteği sunacaklar. Her iki cihaz da 224 x 15 x 324 mm boyutlarında olacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör