Uygulama ile Aç

Samsung Galaxy S23 Ultra, tanıtılmadan satışa çıktı

Abone Ol

Samsung Galaxy S23 serisi 1 Şubat'ta resmî olarak tanıtılacak. Muhtemelen gecenin yıldızı olacak Galaxy S23 Ultra, tanıtımdan önce bir mağazada satışa hazır görüntülendi.

Samsung Galaxy S23 Ultra hakkında çok az bilinmedik detay kaldı. Yeni 200MP ana kamera sensörü, Amerika fiyatı, tüm teknik özellikleri biliniyor. Samsung, sabırsız kullanıcılar için henüz duyurulmamış S23 serisi için erken rezervasyonları bile açtı. Son olarak, telefon henüz tanıtılmadan Matagalpa’da KM CELL STORE adında bir mağazada satışa çıktı.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy S23 Ultra’nın tüm özellikleri resmi olarak sızdı

Facebook üzerinden paylaşılan görselde dört farklı renkte S23 Ultra kutusu açıkça görülüyor. Telefonun 12GB RAM 512GB depolama alanlı modelinin satışa hazır olduğu söyleniyor. İlginç olarak fiyat bilgisi paylaşılmamış.

S23 Ultra, tasarım yönünden selefine (S22 Ultra) oldukça benzeyecek. Gorilla Glass Victus 2 ile korunan 6.8 inç 2x Dinamik AMOLED ekran, 1440p çözünürlük, 500 ppi piksel yoğunluğuna sahip olacak. Telefonun 5000 mAh bataryası 45W şarjı destekleyecek. Bluetooth 5.3, WiFi 6E, NFC, UWB bağlantılarına sahip olacak telefon, One UI 5.1 ile özelleştirilen Android 13 işletim sistemiyle gelecek.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
26 Yorumun Tamamını Gör