Uygulama ile Aç

Tizen işletim sistemli Galaxy Watch'lar için önemli duyuru: Destek kesiliyor!

Samsung, Tizen işletim sistemli beş akıllı saat modelinin yeni yıldan itibaren Galaxy Store ve Galaxy Wearable uygulamalarına erişemeyeceğini duyurdu.

Samsung, Tizen işletim sistemli Galaxy Watch modellerini kullananlara önemli bir bilgilendirme mesajı gönderdi. 1 Ocak 2026 itibarıyla, beş akıllı saat, Galaxy Store ve Galaxy Wearable uygulamalarına desteği kaybedecek.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy Watch Ultra (2025) özellikleri ve fiyatı açıklandı

Galaxy Store ve Galaxy Wearable uygulamalarına erişemeyecek

Samsung akıllı saatlere uygulama indirmek ve güncellemek için Galaxy Store’un yüklü olması gerekiyor. Galaxy Wearable, saatle telefon arasında köprü görevi görüyor. Galaxy Watch Active1, Active2, Gear, Watch1 ve Watch3 modelleri, yeni yıl itibarıyla artık mağazadan içerik indiremeyecek, güncelleme yükleyemeyecek. Watch 4 dahil olmak üzere Wear OS ile çıkan akıllı saatler bu destek revizyonundan etkilenmeyecek.

Tizen’li Galaxy Watch modellerini kullananlar, indirdikleri uygulamaları saatlerinden silmedikleri sürece kullanmaya devam edecek. Ancak, yeni özellikler getiren güncellemeleri alamayacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş
+ DonanımHaber'i Favori Kaynağın Yap
Beğenilen Yorumlar
Tümünü Gör
9 Yorumun Tamamını Gör