Uygulama ile Aç

Xiaomi HyperOS alacak telefonlar sızdırıldı: İşte tam liste

Abone Ol

Xiaomi yakında MIUI yazılımının yerini alacak HyperOS işletim sistemini resmen tanıtacak. Geri sayım başlarken HyperOS güncellemesi alacak Xiaomi, POCO ve Redmi cihazların listesi sızdırıldı.

Xiaomi'nin kurucusu ve CEO'su Lei Jun kısa süre öce yaptığı açıklamada MIUI yazılımının yerini alacak HyperOS adlı yeni bir işletim sistemi geliştirdiklerini resmen duyurmuştu. Kısa süre önce de Android tabanlı yeni sistemin ekran görüntüleri internete düştü.

Ayrıca bkz.

Xiaomi resmen açıkladı: MIUI gidiyor, HyperOS geliyor

HyperOS bir kez daha gündemde. Son sızıntı yeni işletim sistemine yükseltilmesi planlanan akıllı telefonların tam listesini sunuyor. Şirkete göre yeni ürün yazılımı Xiaomi 14 serisi ile birlikte çıkış yapacak ve daha sonrasında yavaş yavaş diğer cihazlara dağıtılacak.

Liste çok geniş

HyperOS, akıllı telefonların yanı sıra akıllı ev cihazları ve otomobiller de dahil olmak üzere ekosistemin tüm ürünlerinin temelini oluşturacak. Çinli üretici böylelikle kullanıcıların cihazlarını kontrol etmelerini ve yönetmelerini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Xiaomi henüz sızdırılan listenin doğruluğunu onaylamadı. Ancak cihaz sayısına bakılırsa şirket HyperOS güncellemesini oldukça geniş bir akıllı telefon ve tablet yelpazesine sunmayı planlıyor. İşte 2024 yılı içerisinde HyperOS alması beklenen cihazların tam listesi:

Xiaomi

POCO

Redmi

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
32 Yorumun Tamamını Gör