Anlık Bildirim

Samsung, iTest web uygulamasıyla iPhone'larda Galaxy cihaz deneyimi sunuyor

Samsung, iPhone kullanıcılarının bir web uygulaması aracılığıyla Galaxy akıllı telefon deneyimi yaşatıyor. iTest web uygulaması, bazı Galaxy özelliklerine erişim sunuyor.

Samsung, iTest web uygulamasıyla iPhone'larda Galaxy cihaz deneyimi sunuyor Tam Boyutta Gör

Güney Koreli Android akıllı telefon üreticisi Samsung, iPhone kullanıcılarının bazı Samsung Galaxy kullanıcı arayüzü işlevlerini deneyimlemelerini sağlayan iTest adlı yeni bir web sitesi yayınladı. Web sitesi üzerinden yayınlanan web tabanlı uygulama ile iPhone kullanıcıları, Samsung Galaxy telefonların bazı özelliklerine erişim sağlayabilecek.

iPhone'da Samsung Galaxy deneyimi

Yakın tarihli yayınlanan bir rapora göre Apple, marka sadakatinin en yüksek olduğu şirketler arasında her geçen gün yerini daha da sağlamlaştırıyor. Samsung, yeni deneyim şansı ile mevcut iPhone sahiplerinden kendi bünyesine katılım sağlamayı amaçlıyor. Yeni Zelanda'da test edilen bu deneyim, tüm ülkelerdeki iPhone kullanıcıları tarafından erişilebilir görünüyor.

iPhone'da Samsung Galaxy deneyimi yaşamak isteyen kullanıcıların, öncelikle iTest web sitesini ziyaret etmeleri gerekiyor. Siteye girdikten sonra kullanıcılara, ekrandaki QR kodunu telefonlarında taratmaları bekleniyor. Tarama işleminden sonra ise son olarak iPhone'un ana ekranına bir web uygulaması eklemeleri için izin isteniyor.

İndirilen web uygulaması üzerinden kullanıcılar, çeşitli uygulama ve ayar seçenekleriyle tamamlanmış bir Galaxy akıllı telefon ana ekranın simülasyonunu görüntüleyecekler. Kullanıcılar, Galaxy Store'u açabiliyor, Temalar uygulayabiliyor ve hatta mesajlara ve telefon uygulamalarına erişebiliyor.

Yeni deneyim ile alakalı Samsung: “Telefonları değiştirmeden Samsung'u biraz tatmak üzeresiniz. Her işlevi kopyalayamayız ancak diğer tarafa geçmenin gözünü korkutan hiçbir şeyin olmadığını çabucak görmelisiniz.” diyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim