Uygulama ile Aç

Yeni yapay zeka uygulaması, tek bir kelimeden video oluşturuyor

Abone Ol

Yeni ortaya çıkan yapay zeka temelli uygulama QuickVid, kullanıcının yazdığı bir metni kısa videoya dönüştürüyor. AI geliştiricileri, YouTube Shorts için kullanabileceğini iddia ediyor.

Dall-E, Stable Dispersion, Mid-Journey gibi yazıyı resme dönüştüren yapay zeka sistemlerinin elde ettiği sonuçlar etkileyici. Şimdi bunlara bir yenisi eklendi; QuickVid adıyla karşımıza çıkan yeni yapay zeka temelli uygulama, çeşitli yapay zeka sistemlerini birleştirerek YouTube, Instagram, TikTok ve diğer plattformlar için kısa videolar oluşturuyor.

Ayrıca bkz.

Quora Poe uygulaması: Tüm yapay zeka sohbet robotları burada

Google ve Meta’nın hali hazırda yazıyı videoya dönüştüren yapay zeka uygulamaları bulunuyor ancak henüz herkesin kullanıma açık değiller. QuickVid, heniz birden fazla sabit difüzyon fotoğrafı oluşturup bunları bir klibe dönüştürmek üzere düzenleme yapma veya en yeni yapay zeka sistemlerine erişim sağlayarak gerçek bir video oluşturma yeteneğine sahip değil. Yazıdan kısa videolar oluşturabilen basit bir uygulama.

İlk adım, yapay zekanın talimatlarınızı kullanarak bir script oluşturmasını sağlamak. Tek bir kelime yazmanız yeterli. Yapay zeka, hiçbir karakteri atlamayacak şekilde bir anlatım oluşturuyor ve ardından erkek ya da kadın sesi arasından seçim yapmanızı istiyor. Yapay zeka tarafından oluşturulan video, seçilen konuyla ilişkili birçok klibi içeren bir depolama kitaplığından alınıyor. Yapay zeka, sonra Dall-E API tarafından oluşturulan küçük görseller ekliyor ve işte çıkan sonuç:

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör